Horloge van Dailywatches

Bijna ieder jaar schaf ik wel weer een nieuw horloge aan. Want nadat ik een jaar hetzelfde horloge gedragen heb ben ik wel weer toe aan iets nieuws. Toen kreeg ik een tijdje gelden van Dailywatches een horloge aangeboden. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen en zocht een mooi horloge uit. Ik koos voor dit mooie klassieke en simpele horloge die wel wat weg heeft van de prachtige Daniel Wellington horloges maar dan voor een veel betaalbare prijs.

data:text/mce-internal,content,%3Cimg%20class%3D%22alignnone%20size-medium%20wp-image-574%22%20src%3D%22https%3A//soitsrose.nl/wp-content/uploads/IMGP1039-300x210.jpg%22%20alt%3D%22%22%20width%3D%22300%22%20height%3D%22210%22%20/%3E

Het horloge is echt heel mooi en ik ben er ook erg blij mee. Voor de prijs (14.99,-) heb je echt wel een goed horloge. Ook al is het niet de beste kwaliteit en is het bandje een beetje stug, ziet hij er wel echt goed uit. En ik kan nu weer lekker wisselen met mijn horloges.

Horloge van DailyWacthes

Zoals je al aan de titel hebt kunnen zien heb ik ook nog een leuke verassing voor jullie! Ik mag namelijk van Dailywacthes.nl 10,- aan shoptegoed weggeven. Hoe leuk is dat?!

Wat moet je doen?
  1. Volg mij op Instagram @so_its_rose en volg @dialywacthes.nl
  2. Like mijn foto op Instagram
  3. Laat in een reactie onder mijn foto op Instagram weten dat je meedoet.

Niet zo veel werk allemaal dus en je maakt wel kans op shoptegoed voor een leuk nieuw horloge. Ze hebben best wel veel keus. Zo hebben ze ook een heel leuk horloge met van die palm bladeren of een met flamingo’s

Horloge van Dailywatches

Horloge van Dailywacthes

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de winactie dan dat ik dat ben. Dan heb ik ook nog een klein vraagje voor jullie. Wat zouden jullie nog graag terug zien komen hier op mijn blog. Er is de laatste tijd best wel veel veranderd op mijn blog en ik vroeg me af of jullie nog wensen hadden. Bijvoorbeeld wat voor artikels jullie graag lezen.

Liefs,

Roos