Dit mooie meisje gaat even een wedstrijd winnen die wedstrijd kun je HIER vinden voor als jij dat ook wilt winnen. Dat gaat nooit lukken want Mirjam gaat al winnen maar je kunt het altijd proberen. Sorry, gelijke kansen voor iedereen stuur vooral ook een foto in. Dan wel een foto die ik gemaakt heb natuurlijk, maakt eigenlijk echt niks uit maar dat vindt ik wel leuk! Nou dit mooie meisje heb ik dus op de foto gezet terwijl er paramonteuren (hoe schrijf je dit?!) in de lucht zaten en het was mooi weer.

Vandaag, eigenlijk de afgelopen dagen ben ik een beetje vervelend, volgens mijn moeder dan en volgens vriendinnen en volgens wel wat meer mensen. Ik geef de schuld aan de kerstmuziek die ik nu ook weer aan heb staan, HET IS BIJNA KERST! We hebben gewoon bijna (einde van deze weke al!!) 2 weken vakantie. Echt heel erg veel zin in, behalve dan dat ik wordt gedwongen door ene Mirjam (haar insta account is @ hotdreamers en @photographybymie, deze promotie was ik verschuldigd omdat ik hun account pas een beetje niet goed had gepromoot op insta) om te gaan vloggen deze vakantie. Heel misschien (dan bedoel ik dus ook HEEL HEEL HEEL misschien ga ik het via Instasnapchat doen maar dan moeten heel veel mensen gaan zeggen dat ze dat willen anders gewoon lekker niet). Te veel haakjes deze post nu stop ik daarmee (en) ga ik (nu de) foto’s laten (zien).

Op mijn vorige post heb ik echt heel veel nuttige reacties gehad. Helaas heeft iedereen me nu heel bang gemaakt voor Geschiedenis wat standaard in mijn pakket zit. Niet dat ik boos ben hoor, heel lief dat jullie me even gewaarschuwd hebben.

 
De foto hierboven vindt ik nou echt heel erg mooi geworden! In de schaduw van een fel schijnende zon zijn de foto’s gewoon echt veel mooier dan op een bewolkte dag. Nog iemand leuke foto ideetjes of leuke tips of zoiets dat ik weer eens wat kan gaan uitproberen? Ik zoek ook nog naar een goed standaard voor mijn Pentax, niet te duur en niet te klein het liefst. Iemand met ervaringen of zo?

 

Nu dan mijn laatste mededeling, het fotografie projectje gaat waarschijnlijk oor en ik ben druk bezig met allerlei dingetjes regelen. Dus hou mijn blogje in de gaten binnenkort kun jij je ergens inschrijven!

En laat even weten of jij de kerstboom al heb opgezet. Als we dan toch bezig zijn laat dan ook weten of je er op zit te wachten dat ik mijn saaie leventje met jullie ga delen via Instagram in de vakantie vast niet, jammer Mirjam!) Ik zit er ook over te denken om wat minder vaak te gaan schrijven. Niet omdat ik het niet meer leuk vindt maar gewoon omdat ik dan wat betere kwaliteit kan geven. Dat ik niet elke keer nog om 8 uur nog aan een post moet beginnen.

Liefs,
Roos