Zomervakantie, ook al zou je zeggen dat net de herfstvakantie begonnen is zou ik je ook gelijk geloven. Het heeft vandaag weer geregend en het waait op het moment ook nog al hard. De zon speelt verstoppertje achter de wolken en het is ook niet bepaald een zomerse temperatuur. Met andere woorden het is gewoon echt grauw, saai weer om moedeloos van te worden.

Deze zomer staan er nog wel allerlei (leuke) projectjes op me te wachten. Zo ben ik nu al bezig met schuren verven, vandaar die modieuze broek vol verfspetters en dat oude shirt vol gaten. Ook mijn hele gezicht zat gisteren onder de zwarte stipjes dat is nu weg op 3 stipjes op mijn oogleden na. Morgen ga ik naar Walibi en dan ben ik een weekje afwezig.

Die week ga ik namelijk op kamp, ja een hele week inderdaad. Volgende week Dinsdag en Donderdag komen er dus GEEN posts online. Als ik Wi-Fi heb ga ik welp proberen om gewoon via Instagram verslag te geven van mijn daagjes. Volg je me daar nog niet? Dan kan dat via deze link > Soits_rose . Maar het is dus nog maar afwachten of ik ook echt WiFi heb (duim voor me).

Ook gaan mijn 2 jongere zusjes een webshop proberen op te zetten. Nu help ik ze vooral nog met de site en de producten maar het idee is dat ze straks zelf aan de gang kunnen. Ze willen van alles gaan verkopen zoals accessoires, beautyproducten en vooral ZONNEBRILLEN! Op Instagram kun je ze al vinden als de Serendipity.Sisters ze bestaan nu net 3 dagen en zijn nog niet zo ver met jun volgers maar posten wel mooie foto’s.

Ook wil ik misschien nog een kleine serie hier voor op mijn blog oprichten. Ik bedacht dit straks op de fiets toen ik terug kwam van mijn boeken inleveren en van een verjaardag (nog een keertje gefeliciteerd Lisanne!). Het idee is om beautyproducten te gaan uitproberen en aangezien ik dus echt nooit me zelf opmaak leek me dit wel een leuk idee, misschien dat ik er dan zelf ok ooit nog wel aan begin? Mijn bedoeling was om dit dan in een groepje te doen met een aantal beautybloggers en een aantal non-beautybloggers. Dat worden dus 2 groepen die elkaar telkens een product geven die ze moeten uittesten (uiteraard zo goedkoop mogelijk). Zo krijg je allerlei hele grappige resultaten en het leek mij wel ene leuk ideetje. Als ik genoeg aanmeldingen krijg (min. 2 beautybloggers en min. 1 non- beautyblogger maar het liefst natuurlijk meer) dan kan dit projectje ook daadwerkelijk van start gaan ook al zullen we nog wel over ene aantal dingetjes wat moeten brainstormen. Als je interesse hebt stuur me dan een mailtje naar soitsrose.blogspot.nl en misschien maak ik nog wel een aanmeldingsformulier hier ergens op mijn blog als er überhaupt een klein beetje interesse naar is.

De foto hierboven is trouwens mijn favoriet op van deze serie foto’s. Met mijn camera krijg ik nooit echt mooie foto’s met diepte en blurry achtergronden of zo en al helemaal niet met de zelfontspanner maar vandaag wel, jeey voor mijn Finepix 5600. Deze vakantie wil ik ook nog heel veel zon, iemand een goedkope site waar je dat bestellen kan ben namelijk een beetje bezig met sparen om straks de hele webshop van mijn zusjes leeg te kunnen kopen.

Liefs,
Roos

P.S. Laat even weten of je interesse hebt voor mijn beauty-ding-idee in de comments