Als je mijn Tumblr blog over de 40 goals die ik aankomende zomer wil gaan voltooien een beetje volgt had je het heel misschien al wel gemerkt. Ik wou wat via Aliexpress kopen. Mij leek het wel een strak plan gelijk wat dingetjes met elkaar te combineren. Dus na heel wat tijd te hebben gespendeerd met op Aliexpress rond te snuffelen had ik een aardig lijstje vol met allerlei spulletjes gekregen. Alles is daar ook gewoon zo extreem goedkoop.

Toch vind ik het ook stiekem wel een beetje spannend, dingen die zo ver uit het buitenland komen bestellen. Daarom vraag ik jullie nu om een beetje advies. Heb jij al wel eens wat op Aliexpress besteld en hoe beviel dat? Heb je misschien ook tips waar ik op kan letten bij het bestellen? Het zou me namelijk nogal vervelend lijken als je (misschien wel een maand) op je spullen wacht en je uiteindelijk niks krijgt!

Dan heb ik nog een vraagje voor jullie. Ik zit te twijfelen tussen 2 petten die ik wil gaan bestellen en ik vind ze allebei onwijs tof maar kan gewoon niet kiezen. De ene is blauw en daar staat LA voorop, deze heb je vast al wel eens vaker voor bij zien komen.

Dan heb je ook nog de leuke zwarte en gewassen pet, dat gewassen houd gewoon in dat hij er wat meer versleten uit ziet. Als ik deze doe twijfel ik ook nog eens of ik er dan ook een patche bij zal bestellen om deze er op te maken.

Nu ik toch zo lekker bezig was op deze site en het me bijna een uitdaging leek alles zo goedkoop mogelijk op te zoeken ging ik door. Zo bedacht ik dus ook dat ik wel kon kijken voor een goede mar wel goedkope hoelahoep. En raad eens, die heb ik uiteraard kunnen vinden en voor een heel leuk prijsje ook nog eens. Want zeg nou zelf 7,- voor een hoepel is echt niks vergeleken met al die andere duren hoepels.

Dan heb ik tot slot nog een kleine mededeling. Alle 40 goals zijn nu te vinden op Summer-goals-2016. Maar plaats nummer 39 is nog leeg. En de uitdaging voor jullie is nu om hier onder een leuke goal voor mij te verzinnen. het mag echt van alles zijn en degene die de leukste goal heeft uitgezocht die heeft geluk, ja o niet. Want die ga ik dan sowieso proberen uit te voeren.

Liefs,
Roos