Eigenlijk was ik van plan gewoon een halfjaar geen foto´s van mijzelf te maken en te plaatsen voor op mijn blog. Nu weet ik dat als ik dat ga doen alles wel heel onpersoonlijk word dus hier komt het. Ik ga mijn eigen beugelbekkie vandaag even aan jullie tonen. *TROMGEROFFEL*

Oké flauw grapje maar die moest er toch echt even bij (jeugdsentiment).

Dat is m dan, mijn ijzeren bouwwerk. Sinds vorige week vrijdag word er aan mijn tanden getrokken. De eerste 3 dagen had ik er aardig een hekel aan gekregen. Het enige wat ik qua voedsel naar binnen kon werken was soep en yoghurt. En ik ben nogal gehecht aan mijn standaard broodje hagelslag vroeg in de ochtend en ook lust ik best een puntje pizza. Maar nee dat zat er niet in, vriendelijk moest ik dat afslaan en aan mijn kommetje yoghurt beginnen.

Gelukkig kan ik nu gewoon weer normaal eten en merk ik zelfs al verschil! Als ik nu zo nar mijn tanden kijk heb ik het idee dat ze al een heel stukje beter op hun plek staan, en daar gaat het natuurlijk om.

Volgens de orthodontist (naar woord is het eigenlijk ook) ben ik er met een halfjaar tot een jaar vanaf. Dat valt gelukkig best mee en dat heb ik er ook echt wel voorover. Mijn tanden stonden echt niet heel erg scheef maar toch stoorden ik mij er best een beetje aan. Over een jaar ben ik er vanaf en dan heb ik in ieder geval later geen spijt dat ik het niet gedaan heb.

Ik ben snel weer terug en dan ga ik de leukste momentjes van onze Tienertour trip met jullie delen! Als je benieuwd ben volg me dan even via BLOGLOVIN zodat je het niet mist!

Ik gok dat veel van mijn lezers ook een beugel hebben of er zelfs al vanaf zijn. Nu ben ik best wel benieuwd naar jullie verhalen dus laat vooral weten wat jouw struggels zijn of waren.

Liefs,
Roos