Zondag zijn we weer eens gezellig met z’n vijfjes op stap gegaan. Mijn vader kwam met het idee om naar een sledehonden wedstrijd te gaan. Eerder hadden wij ook husky’s en één van die husky’s was verkocht naar een deelnemer van deze wedstrijd. Daar moesten we dus maar eens eventjes gaan kijken. Na ongeveer ander half uur gereden te hebben kwamen we daar aan en zagen gelijk al allerlei mensen met hun hond op stap naar de wedstrijd.

Het was niet extreem warm of zo maar het vroor gelukkig niet en het is ook nog eens helemaal droog gebleven. Wat toch nog wel een gelukje was omdat het de laatste tijd alleen nog maar regent. Nadat we een rondje hadden gelopen langs alle “ploegen” die meededen begon de eerste wedstrijd. Snel gingen we langs de lijn staan om een goed plekje te hebben. Die hadden we gevonden en zo kon ik dus mooi een paar foto’s maken van de start.

Al snel vond ik de ijzeren palen van het start bord en alle mensen er om heen een beetje saai worden. We bedachten toen om tegen de baan in te lopen het bos in zodat we ergens in het bos een paar leuke plaatjes konden schieten. Want ja daar gaat het toch allemaal om, met mooie plaatjes thuis komen. Eerst was het nog een heel gezeur om de goeie stand te vinden op mijn camera waarmee ik snel, scherpe,mooie en ook veel foto’s mee kon maken.

De man met de oranje helm en shirt had de hond van ons gekocht. Maar die was inmiddels al 10 jaar oud en rende niet meer mee met de groep. We liepen nadat zijn race was afgelopen even naar hem toe en hij had hem nog wel mee. We mochten hem eventjes zien en knuffelen voordat we weer richting huis gingen.

We liepen nog een klein rondje over het terrein terwijl we richting de auto liepen. Ergens halverwege kwamen we zo’n onwijs lieve puppy tegen. Deze moest gewoon echt eventjes worden vastgelegd op een foto. Snel eventjes mijn zusje er naast gezet en een paar kiekjes geschoten. Hij zag er zo knuffelbaar uit, echt en schatje.

Het was weer eens een hartstikke gezellig dagje geworden met ook nog eens een paar leuk gelukte foto’s. En zo als ik al zei, daar draait het toch allemaal om?! Onderneem jij ook wel eens wat met je familie op een zondag? Of lig je dan liever de hele dag lekker op bed, gebeurt bij ons ook vaak zat. Vandaag was het weer eens niet zo lang als normaal maar ik wou het toch eventjes delen.

Liefs,
Roos

Wat doe jij vaak op een zondag?