Zoals je misschien al wel gelezen had las je mijn vorige post had gelezen, waarin ik vertelde over mijn (fantastische leuke, nieuwe fijne) stiften had ik nog meer foto’s gemaakt. Wat van die foto’s wou ik vandaag eventjes met jullie delen. Het shirt wat ik hier aan heb had je misschien ook al wel een keer op een foto gezien waar in alle foto’s voor mijn raam hingen.

Zondag was het heel erg mooi weer en liep ik dus zelfs met een shirt zonder lange mouwen. Met het nieuwe bandje van de Primark en een knotje in voelde ik me nog eens extra hipster. Dit had ik al eens vaker gezien bij Lauresque zij is gewoon zo tof en maakt altijd echt de perfecte plaatjes.  Dat wou ik dus ook maar eens proberen, niet dat het er nu ook zo tof uit ziet.

Weet je wel niet hoe lastig het is om een selfie te maken met een camera. Ik heb geen hele kleine camera en dat houd dus nogal vervelend vast met één hand en dan al helemaal als je ook nog op dat vervelende knopje moet drukken. Uit eindelijk heb ik dat zo slim weten op te lossen dat ik hem eerst op de timer zetten van ongeveer 2 seconden zo dat ik nog tijd had mijn handen goed neer te zetten voor dat de foto al genomen was en het beeld meer op een vieze koffie vlek leek dan dat je echt de tekst kon lezen van dit waanzinnige shirt.

Mijn kleine nichtje was er ook en we waren gezellig met z’n viertjes verstoppertje en pakkertje aan het spelen . Alleen altijd als ze het tuinhuisje ziet moet ze daar eventjes naar binnen om “pannenkoeken” (oftewel tuinstoelkussens) voor mij te bakken. Terwijl zij bezig was met haar o zo geheime pannenkoeken recept maakte ik nog eens een fotootje. nadat ik deze foto dan ook nog eens bewerkt had vond ik hem toch wel erg tof geworden ook al moest ik de helft er van afknippen omdat mijn zusje net bezig was om een keertje te scoren met voetbal en nog al in beeld stond….

 
Sinds een tijdje ben ik weer met Jenzll, die ook hier een keer een gastartikel heeft geschreven aan het mailen. Zij is net als ik een beginnende blogger maar heeft een poosje een beetje in ene bloggersdip gezeten en wist niet echt wat ze moest posten. Daarna had ze ook nog eens de pech dat haar laptop kapot ging en ze dus onmogelijk wat kon plaatsen. Maar ze is er weer *kuch, ga haar ook even volgen, kuch*. Binnenkort gaan we weer wat leuks doen maar dat merk je vanzelf als je eventjes hier zo links ergens op de Bloglovin button drukt (ik weet het ik doe helemaal nooit aan zelf promotie).
 

 
Ik heb gewoon serieus bijna vakantie nog precies 4 uur om heel precies te zijn moet ik nog naar school. Er is alleen één dingetje wel heel jammer, HET WORD VOLGENDE WEEK ECHT KAK WEER! Dat is dus heel erg jammer heb ik eindelijk vakantie krijgen we dat en dan ook nog eens op koningsdag. Ergens heb ik zelfs geoord dat het met koningsdag kouder zou zijn dan met kerst, dat is toch niet normaal?!
 
 
Nog één keertje wil ik vragen of er iemand een ideetje heeft voor mijn nieuwe header bij mijn nieuwe lay-out . Natuurlijk wil ik de lay-out zelf gaan teken, schilderen of nog anders in elkaar knutselen maar heb nog geen inspiratie. Dus als jij nou nog een leuk ideetje heb laat  het dan eventjes weten via de reacties. Fijne vakantie al vast!
 
Shirt ~ Zara     Broek ~ Scotch R’Belle     Haarband ~ Primark       Horloge ~ Regal
 
Liefs,
Roos