Het is de laatste tijd zo druk en ik merk dat ik steeds minder ‘contact’ heb met mijn lezers. Dus leek het mij een goed idee om vandaag eventjes lekker bij te kletsen. Bereid je voor dit word een lang artikel met allerlei onzin, maar wel erg gezellig. Dus pak er snel een theetje bij en dan begin ik mijn verhaal ( we zullen even op je wachten).

Voor als je nog even de thee moet zetten een kleine playlist. Deze playlist staat vol met een aantal mooie nummers van dit moment (althans dat ik vind dit mooi). Gewoon lekkere relaxte nummers waardoor je weer eventjes kunt ontspannen.
 


Nou staat de muziek aan? Is je thee klaar en ligt je koekje je al aan te staren? Ja, nou dan kunnen we nu verder gaan. Ik hem namelijk weer van alles te melden en daar ga ik nu dan ook eindelijk aan beginnen.

Nog geen jaar geleden was ik nooit zo veel bezig met muziek. Maar sinds ik bezig ben met So it’s 2017 ben me er steeds meer mee gaan bezig houden. Elke dag moet er weer een nieuw nummer bij komen dus het is ook niet zo heel erg vreemd dat ik het snel in de gaten heb als er weer een nieuw nummer uitkomt. Eigenlijk vind ik het best wel leuk, zo kan ik toch weer wat vaker mee blèren op allerlei nummers.

Sinds afgelopen maandag ben ik in het bezit van een 2e lens. En nee niet zomaar een lens, de enige echte plastic fantastic bloggers musthave. Ja ik ben de eigenaar van 50 mm 1.8 lens. Alle foto’s die je hier ziet in dit artikel zijn gemaakt met mijn nieuwe lens, wel mooi toch?

Afgelopen week heb ik ook een hele leuke familieshoot gehad. De foto’s zijn echt heel erg tof geworden en het was ook erg leuk om te doen. Ik zit er over te denken om misschien in de zomervakantie meer foto’s te gaan maken. En dat iedereen gewoon een shoot voor een klein prijsje kan kopen en dat ik dan gewoon een paar mooie foto kom maken. Maar of dit doorgaat weet ik nog niet, eerst maar even kijken of ik daar tijd genoeg voor heb en of mensen er op zitten te wachten.

Vanaf vandaag start mijn toetsweek. Ook al hebben we deze 4 dagen alleen maar repetities zie ik er best wel tegen op. Ik moet gewoon echt keihard gaan knallen en een aantal goede cijfers gaan halen. Doe ik dat niet is het voor mij nog helemaal niet zo zeker of ik wel over ga naar Vwo 4. Als ik nu even een 8 haal voor Wiskunde morgen en dan ook gelijk een 8 voor de Duits repetitie die ik ook morgen heb dan is alles al gelijk zo veel beter.

Een tijdje geleden vertelde ik over de excursie die ik volgend jaar ga maken. We mochten uit een aantal landen kiezen en ik was enorm enthousiast (nog steeds trouwens). HIER lees je meer over de keuze die ik gemaakt heb en wat het precies in houdt. Maar nu wou ik vertellen dat we waarschijnlijk binnen 2 à 3 weken al weten waar we heen gaan. Ik ben zo nieuwsgierig!

 

Dan heb ik nog meer leuk nieuws, ik heb waarschijnlijk een baantje. Helemaal duidelijk en zeker is het nog niet maar ik ga er eigenlijk van uit van wel. Ik ben echt helemaal blij, kan ik dat ook weer van mijn lijstje strepen.

Over 2 maandjes word ook ik eindelijk 15. De laatste zaterdag van mijn vakantie is het zover en ik heb al een kort verlanglijstje. Het leek mij wel leuk om deze even met jullie te delen:

  • FjällRäven Kãnken Rugzak in een pastel kleurtje.
  • Adobe Lightroom + Photoshop
  • Camera tas

Geen heel lang lijstje maar wel een paar dingen die gewoon erg handig zijn en ik ook ontzettend graag zou willen hebben.

Een tijdje geleden ontdekte ik Cinemagraphy, bewegende foto’s. Geen standaard GIF’s maar wel iets wat daar op lijkt. Je maakt een filmpje en kiest hier één moment uit en dit wordt de foto. Daarna ‘teken’ je het gedeelte wat mag blijven bewegen. Hier boven zie je een paar voorbeeldjes. Het is nog niet helemaal fantastisch maar ik wil hier zeker mee verder gaan!

Gisteren hadden we ook weer eens sportdag. Als ik ergens een hekel aan heb dan is dat wel aan sportdagen. Ik kan er gewoon helemaal niks van en precies op die dagen is het altijd extreem heet. In de ochtend konden we gaan softballen (de meest stomme sport (sorry voor iedereen dei dit wel leuk vindt)) en in de middag mochten we hockeyen. We deden het barslecht en waren helemaal happy met onze enige overwinning. Toch zijn we uiteindelijk 2e geworden, historisch moment aangezien wij altijd en dan bedoel ik ook echt elke keer de op één na laatste werden. Dus dat was wel een feestje waard.

Nou weten jullie ook weer een beetje waar ik me de laatste tijd mee bezig houd. Er zullen binnenkort wel weer ontzettend veel foto’s online komen. En al is het niet hier dan zijn ze wel te vinden op mijn Instagram account onder de naam (hoe kan het ook anders) @so_its_rose .

Alle geslaagden wil ik nog even feliciteren en ook iedereen die dit hele artikel gelezen heeft. Want dit was me wel weer even een artikel zeg. Ik denk dat er maar weinig artikels op mijn blog staan die zo lang zijn. Wel erg leuk om eens te doen.

Tot snel.

Liefs,
Roos