De laatste tijd zie ik zelf steeds vaker ‘speciale’ broeken voorbij lopen. Niet iedereen loopt nog in een skinny. Er zijn zoveel mensen die nu wat meer uit hun comfort zone stappen en eens wat anders proberen. Ik hou er wel van. Vandaar dat ik vandaag 5 verschillende maar unieke broeken op een rijtje gezet. Ik geloof haast niet dat er niks tussen zit wat jou niet een beetje aanspreekt.

De standaard skinny is natuurlijk nog steeds mooi en ik was ook zeker niet van plan om die de kast uit te gooien. Wel ben ik heel blij dat je nu steeds vaker stoffen broeken ziet, ze zit nu eenmaal gewoon heerlijk en zijn ook nog eens mooi.

Culotte

De culotte vind ik nou echt het perfecte voorbeeld voor deze ‘anti-skinny’ broeken. Deze broeken zitten gewoon heel luchtig zijn niet te lang. Kies er één met een licht printje en je straal één en al vrolijkheid uit. De broek die je hierboven ziet vind ik persoonlijk echt heel erg leuk en zou graag ook nog zoiets aan mijn collectie toevoegen.

Cropped

 

Wanneer je met deze broek de school binnenstapt word je echt niet direct aangekeken. Het is gewoon heel subtiel maar wel erg tof. Vorig jaar sloegen we onze broek allemaal nog om en nu kopen we hem gewoon gelijk lekker kort. Om helemaal gek te doen kun je ook nog kiezen voor een flarred model of gewoon en wat wijdere en recht lopende broek.

Pantalon

 

De pantalon is zo langzamer hand al niet zo bijzonder meer maar nog steeds een leuke variant voor de skinny. Trek er een blouse op en je kunt zo het kantoor binnenlopen of trek er een leuke sweater of simpel shirtje op en je bent klaar om de straat op te gaan. Het zit heerlijk en je kunt hem op zoveel verschillende manieren combineren, ik ben fan!

Flarred Legging

 

Ook ik ben al in het bezit van zo’n fantastische ‘broek’. Het is eigenlijk haast een legging met flarred pijpen. Ik ben er helemaal weg van, het zit heerlijk, luchtig en staat ook nog eens chic. Het is niet zo opvallend als een echte flarred jeans van denim, deze broeken vallen veel soepeler en laten je bovendien ook nog eens wat langer lijken.

Embroidered

Ik ben echt helemaal verkocht aan alle embroidered items. Maar dit soort broeken springen er voor mij toch wel echt uit. Vooral met een leuke bloemen print op een soort mom jeans vind ik echt te leuk. Helaas heb ik nog niet echt wat leuks kunnen vinden voor mijzelf maar ik vind het sowieso wel een leuke trend.

Genoeg leuke broeken om uit te kiezen deze zomer dus. Ga je voor iets chics, nonchalants of voor een leuke midden weg. Voor welke broek zou jij gaan als je moet kiezen? Of welke heb je zelfs al in de kast liggen?

Liefs,
Roos