De hele middag keek ik op mijn mobiel of ik al een appje van mijn ouders had dat mijn pakketje binnen was. Maar de hele dag kreeg ik niks te horen. Snel fietste ik naar huis en keek als eerste in de brievenbus, en ja hoor tussen alle post lag ook mijn pakketje. Heel leuk ingepakt en woog bijna niks. Nog maar net kon ik me bedwingen om niet gelijk het hele pakketje open te trekken.

Ik appte Vera hoe laat ze uit was en of ze misschien eventjes langs wou komen. Pas rond 5 uur las ik dat ze eigenlijk best wel laat thuis was. Snel vroeg ik of ze veel huiswerk had en niet eventjes snel kon langskomen om ons pakketje samen open te maken (of te wel Vera kon het pakketje open maken terwijl ik tientallen foto’s daar van maakte).

We hadden allebei ene heel leuk kettinkje van Skullflowers geshopt. We gingen allebei voor het schattige Ananaskettinkje . Vera koos voor de zilveren en ik ging voor de gouden. Dit is eens wat anders dan de roze, hartjes (m)bff kettinkjes…

Ik koop eigenlijk bijna nooit iets zelf online maar deze was gewoon zo leuk. Ik mot eerlijk zeggen deze webshop heeft echt ene snelle service en besteed er aandacht aan (kijk eens hoe leuk ze zijn ingepakt!). Ja, ik ben er zeer tevreden mee het kettinkje is heel subtiel maar tegelijkertijd ook echt een eyecatcher (komt misschien ook omdat ik niet gigantisch veel sieraden draag).

Koop jij wel eens iets via een webshop? En dan bedoel ik daarmee ook echt van die niet zo hele bekende webshops van meiden (of natuurlijk jongens) die het echt voor zichzelf doen? Zet ze anders even hieronder bij de reacties ik ben eigenlijk wel benieuwd. Altijd leuk om nieuwe dingetjes te ontdekken toch?

Deze foto hieronder vind ik echt hele erg mooi gelukt. Ook gewoon nu die iets bewerkt is. Dat geeft het nou gewoon net dat beetje extra’s. Ik ben er best wel blij mee. En wat zeggen jullie van mijn puur natuur marmer? *kuch kuch* De plastic tafel die buiten bijna helemaal onder de vogelkak zit *kuch kuch*.

Heb je mijn Tumblr account/blog al gezien? Ik ben bezig om alle goals er bij te zetten maar dat is nog al een klusje. Nu zit ik al bijna op de 20 goals, ik denk dat dat zo ongeveer de helft gaat worden…. Even voor de duidelijkheid, ze hoeven niet perse allemaal te worden voltooid (ook al zou dat natuurlijk heel leuk zijn). Het zijn gewoon dingetjes die ik heel graag eens zou doen.

Liefs,
Roos