Ik ben echt helemaal weg van dit horloge hij is gewoon zo schattig, simpel en tegelijkertijd zo stylish. Dit horloge heb ik van mijn Opa en Oma gekregen voor mijn verjaardag, al wel een tijdje geleden inderdaad. Als je me ook op Instagram volgt had je hem misschien al wel een keertje voorbij zien komen maar nu wou ik dit leuke horloge ook even hier delen.

De meeste mensen hebben vast al wel eens van het horloge merk Daniel Wellington gehoord. Ik was helemaal weg van hun horloges (dat ben ik nog steeds daar niet van) maar ze zijn zo duur en dat heb ik gewoon niet helemaal over voor een horloge, aangezien ik toch bijna elk jaar weer een ander horloge wil. Na wat zoeken vond ik dit horloge wat zo ongeveer exact hetzelfde is als het horloge wat ik op het oog had van Daniel wellington maar dan toch 100,- goedkoper. Van 130,- naar 30,- dat vind ik toch een beter prijsje.

Ik ben bezig met een echt hele leuke winactie omdat ik nu al bijna de 100 volgers heb gehaald! Ik ga het vanaf nu een soort van geheim houden. Op Insta staan al wel wat hints (oftewel daar staat gewoon al wat er te winnen valt) maar ik kan al wel vast zeggen dat het echt heel erg leuk word, althans dat vind ik zelf.

Dit horloge is er ook met het klassieke rode bandje in het midden en zelfs ook nog met een groen streepje. met het groene streepje lijkt mij toch een stuk minder leuk maar je weet het nooit hoe hij is als je hem draagt.                                         Bestel hier het horloge 

Wat zeg je van de foto’s, best wel tof toch? Op de blog van José heb ik heel veel handige tips gevonden om mooie foto’s te maken en dan vooral met Diafragma en Sluitertijd, en nu snap het gewoon helemaal. Dus er komen binnenkort vast super gave foto’s aan (of niet omdat ik gewoon geen ideeën heb). Ik ben van plan om binnenkort gewoon nog wat leuke outfit foto’s te gaan maken en als dat lukt krijgen jullie die natuurlijk zo snel mogelijk te zien. De Webshop van mijn zusje is nu echt officieel open en hier te vinden Serendipity.Sisters . Voor de leukste spulletjes voor een niet al te dure prijs moet je hier zeker even een kijkje nemen.

Liefs,
Roos