Omdat het vandaag 1 september is leek het mij wel een mooi idee om wat van mijn meest beluisterde nummers van de afgelopen tijd met jullie te delen. Ik kan je vertellen dat mijn playlist zelf een stuk langer is maar dit zijn toch wel de nummers die ik het liefst luister! Wat zeggen jullie van de foto’s, wel tof toch?

Er zitten best wel wat nummers uit de top 40 tussen maar ook gewoon wat andere nummers die ik ben tegengekomen op andere blogs of tijdens een van mijn zoektochten door andere playlisten op Songa . Hier kun je heel gemakkelijk online een playlist maken en ook die van andere doorzoeken, gewoon een soort Spotify maar dan voor je Pc.

Sorry, ik zie het nu pas dat er een klein foutje zit in de foto hierboven de ; moet een ‘ zijn, oeps. Kungs is sinds hun nummer This Girl best wel bekend volgens mij want wat heb ik dat nummer vaak gehoord! Niet dat ik er een hekel aan heb of zo maar als je een nummer te vaak hoor gaat hij toch wat sneller vervelen of ben ik de enigste die daar last van heeft?

Ook Bastille vind ik echt een goede groep die las ik het goed heb uit België komt, heb ik eens gehoord ik weet niet zeker of het ook klopt hoor. Er staan zelfs 2 nummers van hen tussen, hihi.
Good Grief heb ik ook ontzettend vaak op de radio gehoord toen ik aan het werken was bij mijn oom in huis.

Ja, nog zo’n lekkere wazige foto, mmm oeps. Je kunt hier wel goed zien hoe veel mijn haar al weer gegroeid is en wat een verschil qua kleuren er in zit en dat terwijl die highlights er echt al een stuk uitgegroeid zijn. Ik wil ook echt nog eens een keer wat speciaals met mijn haar doen, gewoon ene keertje verven of zo lijkt me echt heel tof.

En dan zit al weer bijna de 2e week van school erop en wat kijk ik nu al weer uit naar de vakantie. wat wel leuk is, is dat het nieuwe voetbal seizoen weer begonnen is en dat we gisteren onze eerste wedstrijd weer hadden. Jammer genoeg net verloren (2-1) maar we zitten nu in een B wat nogal verschild met de C van vorig jaar, wat betekent dat we het eigenlijk heel netjes deden.

Liefs,
Roos