Het heeft lang geduurd, echt veel te lang, maar daar ben ik weer! Mijn computer doet het nog steeds niet maar ik type dit nu op mijn mobiel. Op Instagram had ik gevraagd of er nog mensen waren met wat vraagjes voor mij en die waren er. Ik benatwoord er een aantal in deze post dus lees snel mee.

Wat zou je later als beroep willen doen? (@storyxtellers)

Mijn droombaan zou toch echt wel fotografe zijn. Of fulltime blogger/vlogger lijkt me ook fantastisch!

Wat zijn je favoriete blogs? (@marthistique)
Al een hele tijd lang volg ik Myrthe en is nog steeds mijn favoriet. Ze is gewoon zo creatief en eerlijk.
Maar ook Laura heeft echt een prachtige blog.

Wat wil je al heel lang hebben maar heb je nog steeds niet? (@evavandenb)
Een mooie zwarte jeans. Iemand tips?

Wat is je favoriete vak? (@lisannevharten)
Sowieso Beva!

Leukste herinnering aan mijn middelbare school? (@hpenglish7)
Zo leuk, deze vraag kreeg ik van mijn mentor die ik in de brugklas had. Mijn leukste herinnering aan school is denk ik toch wel het kamp wat we in de brugklas hadden. Dat was zo gezellig!

Hoe kwam je op het idee een blog te beginnen? (@xxdemi.xx)
Toen ik nog wat jonger was had ik al vaker een soort site met een vriendin waarop we al onze knutsel dingetjes plaatsten. En een paar jaar later leek het mij leuk dit weer te doen maar dan natuurlijk iets volwassener.

Favoriete kledingwinkels? (@daphnetenhoven)
De H&M is gewoon een hele leuke winkel maar ook de Pull&Bear en de Zara vind ik leuke winkels. Beetje standaard maar er zijn wel veel leuke dingen te vinden.

Wat is je dierbaarste herinnering? (@kneusjee_)
Oké dit is eigenlijk wel een lastige vraag. Het eerste wat in me opkwam was denk ik toch wel de geboorte van mijn broertje, hij is nu al bijna 1!

Hoe omschrijf je jouw kledingstijl? (@_louvette)
Ik denk niet dat ik echt een speciale kledingstijl heb. Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind en dat veranderd continu. Ik probeer ook om altijd weer nieuwe combinaties te maken en een beetje een variërende kledingkast te hebben.

Wat is je droom? (@Mei.qii)
Mijn droom is om naar het buitenland te gaan en om daar gewoon van alles en nog wat te zien. En daar al rondtrekkend super gave foto’s te maken en een blog zou bijhouden. Hoe tof zou dat wel niet zijn?!

Dat waren de vragen voor deze keer. Het is niet heel lang maar zo heb ik toch nog even wat van me kunnen laten horen. Het zal nog wel weer even duren voordat er een nieuw artikel komt aangezien ik met minder dan een week gewoon in Rome zit (!!!) . Ik heb er echt zo veel zin in en ga daar heel veel foto’s maken. Als ik terug kom hoop ik dat ik weer een computer kan gebruiken en dit allemaal met jullie kan delen.

Tot dan!
Liefs,
Roos