Disneyfilms, we kennen ze allemaal wel. Iedereen moet ook toegeven dat je toch wel even je tranen moest tegenhouden toen Mufasa (Lion King) dood ging. Vandaag zet ik een rijtje met mijn favoriete Disney Films aller tijde op een rijtje en heb ik mijzelf ook een beetje omgetoverd tot een disneyfiguur.

Er zijn zo ontzettend veel verschillende soorten Disneyfilms. Van de klassieke Lady en de Vagebond naar Cars of juist één van de prinsessen. Als kind kon ik hier zo graag naar kijken en nu nog steeds verschijnen er soms prachtige films. Kijk maar naar Beauty And The Beast die nu nog in de bios draait. Samen met een vriendin ben ik er heen geweest en wat was het weer mooi. Disney heeft me weer aan het huilen gebracht hoor, goed bezig weer.
 

Serieus was Mary Poppins geen held? Serieus wie wou na het zien van deze film niet even de paraplu uit de kast vissen? Ook al plaats ik deze film niet in mijn top 10 vind ik hem nog steeds wel erg tof. je zult maar net kunnen vliegen door enkel en alleen een simpele paraplu, heerlijk lijkt mij dat.

Dan heb ik nog een leuk weetje. Terwijl ik aan het zoeken was naar inspiratie voor dit artikel en op de Dinsey site aan het rond scrollen was kwam ik achter een grote ontdekking. Er komt een deel 2 aan van de grote Frozen film. Helaas is deze alleen pas in 2019 te zien, nog even wachten dus. Net als dat er ook een nieuwe Mary Poppins aankomt. Deze is al wel wat eerder te bekijken als het goed is, ergens in 2018.

Dan nu eindelijk mijn langverwachte lijstje:

  • Sneeuwwitje
  • Junglebook
  • Beauty and the Beast
  • Findig Nemo
  • Frozen
  • Lion King
  • Alice in Wonderland
  • Bambi
  • Lady en de Vagebond
  • Tarzan

Ik ben vast niet de enige die nog lang niet genoeg kan krijgen van al die Disneyfilms. het weer word nu weer mooi aankomende week maar wanneer het eens een dagje wat minder is denk ik dat het weer eens tijd is voor een leuke film. Iemand nog een leuke tip, het hoeft geen Disney film te zijn hoor ik kijk alles, hihi.

Liefs,
Roos