Je zult wel denken die Roos zegt dat ze stopt met het anoniem bloggen en dan laat ze d’r hele hoofd nooit meer zien. Ja, sorry maar nog niet iedereen kan even goed met mijn nieuwe camera om gaan en vooral het scherpstellen is daarbij nog al een puntje. Maar dat mag de pret niet drukken de foto’s zijn alsnog wel mooi geworden!

Ik heb trouwens weer een bewerkingsprogrammaatje hoor! Al eerder werkte ik vaak met de Polarr app die je ook op Windows computers kunt zetten. Helaas crashte hij op een gegeven moment na elke foto die ik opsloeg en opende hem daarna ook niet meer wat er dus voor zorgde dat ik hem weer helemaal moest verwijderen en opnieuw kon gaan downloaden, een gigantisch gezeur. Maar er is nu de 2.0 versie die het gewoon weer helemaal doet en nog eens goed  (en gratis wat ik vooral een plus punt vind).

Dit maisveld stond echt pal aan de weg en heb me dan ook nog al bekeken gevoelen. Zodra er een fietser aankwam siste ik naar de fotograaf (m’n zusje) dat ze de camera moest weg doen en deed ik net alsof we dar “gewoon” zaten. Zodra ze dan weer uit beeld waren kwam de camera weer te voorschijn en kon ik weer een beetje aan mijn poseer skills gaan werken, want o jee wat ben ik daar slecht in…

Ook heb ik al een aantal mensen gesproken die het wel een leuk idee vonden om eens samen een bloggersmeeting te organiseren, of het ook echt wat gaat worden dat weet ik nog niet maar spannend vind ik het wel!

En is iedereen al weer naar school geweest? Ik in ieder geval wel, gewoon net als anders saai. Maar dat maakt allemaal niet uit we maken d’r wat leuks van! Iedereen met spannende Back To School verhalen vertel het even ik ben wel benieuwd aangezien ik alleen kan vertellen dat ik op de 1e dag al mijn schriften was vergeten en op de 2e dag mijn etui…..

Liefs,
Roos