Zoals sommige van jullie misschien al wel wisten heeft mijn zusje haar eigen webshop. Vandaag vertel ik jullie alvast een paar dingetjes over wat jullie daar allemaal kunnen verwachten, wat ze allemaal gaat doen en wat ze al gedaan heeft.

Al een tijdje terug heeft ze haar eigen Instagram account aangemaakt waar ook al enkele foto’s op staan. Dat account heet Serendipity.Sisters waar ze nu nog maar 40 volgers heeft waar nodig verandering in moet komen aangezien ze al bijna van start wil gaan.

Een paar van haar producten zal je vandaag al zien langskomen maar dat is nog lang niet alles. Ze heeft kettingen, zonnebrillen, hoesjes (IPhone 5 en 6), oorbellen, lipsticks en een Limited Edition die bij de start van haar shop in het teken van back to school zal staan. Waar je etuis en schriftjes kunt vinden die je misschien al wel op mijn Instagram account voorbij heb zien komen.

Eerst heeft ze alle spullen besteld en één voor één kwam alles binnen en zijn we aan de gang geweest met mooie foto’s maken prijzen maken en de webshop ene beetje mooier te maken. Het is best wel een spannend proces, Sanne is namelijk nog maar 11 en heeft zoiets nog niet vaker gedaan daarom help ik haar nu ook nog een beetje. Maar ik zie dat het steeds beter gaat ook met foto’s maken en etc.

Hopelijk zien we jullie straks allemaal terug op haar nieuwe webshop. Ik weet zeker dat je er iets leuks kunt vinden voor jezelf of voor je vriendin voor een betaalbaar prijsje.

Liefs,
Roos