Wat ik wil proberen vol te houden dit jaar, mijn nieuwe playlist. Elke dag van het 2017 ga ik hier een nummer in zetten. Gewoon een nummer die ik ben tegengekomen, een nummer die gewoon erg mooi is of een nummer die gewoon in mijn hoofd blijft hangen. Ik ben nu 5 dagen bezig * even snel er weer een nummer toevoegen voor vandaag* , ben ik weer, het is echt leuk!

Je kunt me vinden op spotify onder de naam, hoe origineel, Soitsrose. De playlist heb ik dan ook So It’s 2017 (gewoon nog origineler) genoemd. Je kunt ook zien wanneer ik het nummer heb toegevoegd ,je ziet nu al dat het één keertje is mis gegaan maar dat zal wel vaker gaan gebeuren denk ik.

Hier kun je hem al vinden en genieten van tot nu toe 18 minuutjes muziek. Misschien mooi, misschien echt heel erg fout en misschien vindt je het gewoon echt slechte muziek. Ik vindt het een leuke boel, met tot nu toe geen hele foute nummers maar niet de standaard top 100, dat zeker niet.

 
Als jij nog leuke nummers weet zet ze dan ook hieronder neer, als ik dan eens geen inspiratie heb kan ik ze hier vandaan halen! Wie weet zet ik hier nog wel eens een update hier neer.

Kennen jullie die leuke retro rolschaatsen? Met een leuke bloemenprint of gewoon mintgroen, ik vindt ze echt helemaal geweldig! Iemand die ze weg doet of waar ik ze goedkoop kopen kan?

 
Liefs,
Roos