Ik vindt het echt helemaal leuk, alles is nu al bijna een week versierd met een laagje (bevroren dan weliswaar) sneeuw. Beetje koud soms misschien maar wel heel mooi. Ik kon het dan ook weer eens niet laten wat foto’s te maken in de sneeuw. Na dat ik mijn zusjes en de beesten van mijn VADER er op gezet had kon ik dan ook nog wat mooie outfit foto’s maken.

Hier in de buurt zijn er al een aantal stukken onder water gelopen zodat er misschien op geschaatst zou kunnen worden. Daarom hoop ik dan ook heel erg dat dit nog mag lukken. Niet dat ik er helemaal van overtuigd ben dat dit ook nog echt mag gaan lukken. Alleen hoe leuk zou dat zijn? Met een club bekende gewoon lekker schaatsen. Niet op nep ijs maar gewoon lekker buiten.

 

Schoenen – Vingino    Vest – Primark     Broek – Nik&Nik     Blouse – Nik&Nik

Binnenkort wil ik weer eens een Q&A hier neerzetten maar dan vooral een beetje fotografie gerelateerd. Het maakt niet uit hoe gek of stom, juist hartstikke leuk een gekke vraag. Je kunt wat vragen over de instellingen, apparatuur, hoe ik een bepaalde foto heb gemaakt of iets totaal anders. Lijkt me echt weer eens leuk om te doen!

Liefs,
Roos