Zoals je al wel weet als je mijn blog vaker bezoekt ben ik bezig met mijn playlist So It’s 2017. Hier probeer ik elke dag een bijpassend nummer te plaatsen. In April heb ik geen overzichtje gemaakt aangezien ik niet heel veel speciale nummertjes er in had staan. Deze maand ben ik daar wel weer beter mee bezig geweest. En aangezien het nu heerlijk weer is leek het mij leuk om mijn favoriete zomer hits uit de lijst te halen en te delen.

Hier boven vind je de hele playlist voor degene die benieuwd zijn wat ik er de laatste 2 maanden allemaal in heb gezet. Als je op de hoogte wilt blijven kun je mijn playlist ook volgen als je een Spotify account hebt.

92. What Do I Know       Ed Sheeran
 
94. In The Arms Of A Stranger       Mike Posner
 
97. Sunset Lover     Petit Biscuit
 
101. Wrong Side Of The Sun      Sandyland
 
126. Try Again      Chef’Special
 
130. Sign Of The Times     Harry Styles
 
131. Malibu      Miley Cyrus
 
140. Attention     Charlie Puth
 
146. There For You       Martin Garrix + Troye Sivan

Dat waren mijn zomerse favorieten op het moment en ik hoop dat jij nu ook weer wat nummers aan je playlist kunt toevoegen. En als jij ook nog een leuk nummer weet laat het dan ook even achter, altijd leuk om nieuwe artiesten te ontdekken.

Ik zou zeggen geniet lekker van dit heerlijke zomerse weer en dan hoop ik weer snel iets te posten! Fijne week allemaal.

Liefs,
Roos