It’s not all sunshine & rainbows but a good amount of it actually
@adamjk

Ja, wat gebeurd daar nou? Net alsof ik echt op de kop hang (nee eigenlijk gewoon niet). Lisanne en ik gingen aan de slag met onze brilletjes. Ergens in de vakantie op een nogal regenachtige dag gingen wij wat fotootjes schieten met onze zomerse brilletjes. We waren weer eens creatief bezig.

De zonnebrillen in dit artikel kan je vinden op ZeroUV. In mijn vorige post kwam je ook al een brilletje tegen die ik van ZeroUV gekregen heb. Dat artikel vind je HIER.

Ik ben echt hele blij met deze bril. Hij is niet te standaard, zit fijn en is gewoon heerlijk zomers. Zoals je op de foto hierboven ziet is hij ook al een keer mee geweest naar het strand. Hier heb ik hem dan ook vol op kunnen testen.

Wil je nou nog meer leuke foto’s zien check dan zeker even Lisanne haar Instagram @favedreams .  Ze maakt echt super toffe foto’s en haar feed is gewoon echt helemaal #GOALLLS.

Liefs,
Roos