Het afgelopen jaar was een jaar waarin voor min persoonlijk geen hele grote veranderingen zijn plaatsgevonden. Toch heeft ook 2017 mij weer heel veel leuke dingen opgeleverd. Nu leek het mij wel gezellig om lekker even wat te kletsen over allerlei dingetjes die dit jaar zijn gebeurd en die mij bijgebleven zijn.

Mijn Playlist

Dit is dan wel een belangrijk puntje van het afgelopen jaar. Ik heb mijn playlist bij kunnen houden en er staan nu 365 nummertjes in. Voor als je niet weet waar het over gaat, hier het artikel waar ik alles uitleg. Met een paar dagen wil ik een soort recap gaan maken en het hier uitgebreid over gaan hebben.

Fotografie

2017 Mag ik ook best het jaar noemen waarin ik mijn fotografieskills een eind omhoog heb kunnen krikken. Natuurlijk heb ik een nieuwe lens gekocht, de 50 mm lens. Deze aankoop is het dubbel en dwars waard geweest want wat heb ik hem nu al veel gebruikt!

heel veel rook rookbom

Domein

2017 Was ook zeker het jaar van mijn eigen domein. Ik heb er zo veel plezier van en het voelt zo professioneel. Ik hoop ook echt dat ik hier later mijn werk van zou kunnen gaan maken.

Broeken

Op fashion gebied vond ik dat dit jaar echt uitblonk door alle ‘vreemde’ broeken die we tegen kwamen in de winkels. Mijn garderobe bestaat ook allang niet meer uit alleen maar spijkerbroeken. Nog elke keer weer kan ik het zinnetje “Maar zoiets als dit heb ik nog niet gebruiken’ bij een leuke broek terwijl ik zo langzamerhand 10 broeken in de kast heb liggen.

Trump

Je zult het vast niet helemaal vergeten zijn en er nog steeds maandelijks dingetjes die je oppikt vanuit Amerika. Je zult het niet geloven maar het is al bijna een jaar geleden dat hij president werd. Het blijft een vreemd gedoe maar ik denk dat de meeste het wel met mij eens zullen zijn dat 2017 het jaar van Trump was, positief of juist negatief.

Purple smoke bomb

Make It Happen in 2018!

Liefs,

Roos