Twijfel, we hebben er vast allemaal wel eens last van. Je twijfelt of je die leuke broek nou wel of niet moet gaan kopen, hij is wel erg gaaf maar wel een beetje anders dan de standaard broeken die je draagt. Je zegt tegen jezelf dat het helemaal niet uitmaakt om eens gek te doen maar wanneer die broek uiteindelijk echt in je kast ligt begin je weer te twijfelen. Bij elke gelegenheid kijk je of je hem kunt aantrekken maar denkt toch dat je te veel zult opvallen.

Dit soort twijfels heb ik dus best wel vaak. Ergens wil ik iets heel erg graag maar aan de andere kant durf ik die stap toch niet helemaal te nemen. Dit gaat lang niet altijd over broeken of kleding, vaak juist niet.

Je zet jezelf natuurlijk best wel kwetsbaar op als blogger zijnde. Iedereen kan je gedachtes lezen en foto’s van je vinden op het internet. Niet alles kun je kwijt gewoon omdat je weet dat er mensen zijn die dat allemaal zien. Aan de ene kant is dat natuurlijk ook het leuke aan het bloggen, andere vermaken met je gedachtes en mensen kunnen inspireren.

Nog steeds vindt ik het erg ongemakkelijk als andere mijn blog gaan lezen waar ik bij ben. Niet dat ik er niet trots op ben met alles wat ik maak maar gewoon het idee dat iedereen het kan zien en er zijn mening over heeft. Ik maak bijvoorbeeld best wel veel grammaticale fouten, spelling is niet mijn ding. Toch blog ik nog steeds en trek mij er ook veel minder van aan wat andere van me vinden.

Nu ken je het YouTube kanaal Meijer&Co misschien wel en anders heb je vast wel eens Ochtendmix
van Nanne Meijer gezien. Nou zit het zo, ze stoppen met Meijer&Co en gaan verder met Nanne waar ze ochtendmix en Meijer&Co gaan combineren. Nu hebben ze op het kanaal Meijer&Co wel 50.000 abonnees en dit willen ze niet zomaar wegdoen. Je maakt dus kans om dit kanaal te winnen.

Zoals je waarschijnlijk al wel eens gelezen hebt als je hier vaker langskomt heb ik ook een blog met Vera, eluamakamaka.blogspot.nl . Gewoon voor de gein vroeg ik of zij het wat vond om mee te doen en kans te maken op dit kanaal. Het zou namelijk voor veel meer naamsbekendheid zorgen en het lijkt mij stiekem gewoon erg leuk om te doen, video’s maken. Er is alleen wel iets wat ons tegen houdt, bloggen is gewoon lang niet zo kwetsbaar als dat het maken van video’s is.

Nu is mijn vraag aan jullie, wat zouden jullie er van vinden? Deze vraag kwam waarschijnlijk echt totaal onverwacht, not. Maar ik meen het toch wel een beetje serieus. We hebben tot zondag om een video in te sturen maar we weten niet of dit echt iets voor ons is. Wat vindt jij moeten we gewoon mee doen en wat voor video’s zouden jullie dan leuk vinden?

#metbibberhandjesditartikelonlinezetten

Liefs,
Roos