Hey allemaal! Deze keer zit ik niet op mijn eigen blog, maar schrijf ik een gast artikel voor Roos. Superleuk om dit te mogen doen! Ik ben Jenzll, van jenzll.blogspot.nl voor als je dat nog niet wist haha. Ik ga mezelf niet uitgebreid voorstellen of zo, daarvoor moet je maar naar mijn eigen blog gaan. Hopelijk is dit een beetje een vermakelijk artikel, het gaat namelijk over Valentijnsdag, en zeg nou zelf wie houdt er niet van liefde? 🙂


 

Zoals jullie wel weten zit Valentijnsdag eraan te komen, hoera. En door deze dag van de liefde  ben ik eens even gaan brainstormen met mezelf. En daar kwamen de ideeën hoor! In deze post wil ik ze graag met jullie delen, zodat jullie er hopelijk ook veel plezier aan hebben. 

Love jars 

Als je het opzoekt dan vind je vast ontzettend veel van dit soort ideeën, maar ik wil mijne hier toch bij voegen haha. Een love jar houdt in dat je een pot hebt, en daar stop je allerlei leuke briefjes in. Je kan bijvoorbeeld 20 dingen die ik leuk vind aan jou … schrijven en die in de pot stoppen. Of juist de leuke herinneringen, het is maar net wat jij leuk vind!
 

 

Je kan in plaats van de briefjes, ze ook op een stokje schrijven (je weet wel van die ijsstokjes). En die in de pot stoppen. Je kan er eindeloos veel dingen mee doen, en het is ook leuk om de pot zelf te versieren. Maar ik denk dat jullie creatievelingen daar zelf de beste oplossing voor weten :).

 

Notitie boekje 

Wow een notitieboekje, wat is daar nou bijzonder aan? Haha, het gaat geen leeg notitieboekje worden. Wanneer je een relatie hebt, ga je waarschijnlijk veel leuke dingen doen. Zoals naar de bioscoop gaan of zo. Wanneer je echt een verzamelaar bent, of gewoon lui haha dan heb je vast die kaartjes nog wel. Die kun je er bijvoorbeeld in plakken. De bedoeling van het notitieboekje is dat je er allerlei dingen in plakt van jullie samen. Dus je kan foto’s uitprinten, datums erin schrijven, kaartjes/souvenirs erin plakken, leuke tekstjes schrijven en ga zo maar door. Het boekje wordt erg persoonlijk en je krijgt gelijk een leuke terugblik op wat jullie allemaal hebben gedaan. Natuurlijk hoeft het geen zwijmel boekje te worden, maar je kan er wel echt iets tofs van maken!
 

 

Er zijn natuurlijk nog honderden ideetjes meer dan die ik nu heb, misschien is het wat voor jou, misschien niet. Als je meer van het bakken bent, bak dan iets voor diegene! Ben je meer van het tekenen, teken iets! Ben je meer van de romantische dingen? Zet iets romantisch klaar voor diegene! Er zijn zoveel mogelijkheden, en soms moet je gewoon gebruik maken van je kwaliteiten. Je kan het wel ontkennen, maar iedereen heeft zijn/haar kwaliteiten. Ik hoop dat alles goed gaat komen met Valentijnsdag, en hopelijk had je wat aan mijn tips! 🙂


Liefs,

 Jenzll