Ik ben een weekje weg geweest en er was opeens van alles aan de hand met één of andere vage app. Pokemon Go was uitgekomen. Mijn vader vond het allemaal maar helemaal niks en heeft al de raarste verhalen gehoord. Ik vind het maar niks en het is een goed idee hoor om zo mensen naar buiten te laten komen maar ze zitten alsnog alleen maar aan hun schermpje vast gekleefd. Maar ach iedereen moet lekker doen wat hij/ zij zelf wil of niet soms? Ik geef in ieder geval mijn mening vandaag wel over een paar andere apps (helemaal zomerproof).

 Laten we beginnen met de app die al een lange tijd een plekje heeft op mijn mobiel in het mapje Music. Deze app heet Musical.ly en ik denk dat iedereen dit toch wel kent zo langzamerhand. In het begin leek het me allemaal nog al doelloos 15 seconden op een liedje playbacken maar nu vind ik het echt heel erg leuk om te doen. Voor degene die nog wat inspiratie zoeken heb ik hier mijn 3 favorieten,
@ruscha.wd
@lisaandlena
@caleontwins
En wat is er nou leuker dan lekker meezingen met je favorieten liedjes? Ook op het strand (als je WiFi hebt tenminste) of ergens op een stukje gras kun je gezellig met vrienden de leukste pasjes verzinnen of je eigen challenge, hoe grappig?!

Eerst nog even sorry voor de foto’s. Ik wist niet dat de kwaliteit zo slecht was maar je ziet er echt vrij weinig van. Ik ben trouwens ook druk bezig met het projectje maar nog lang niet alles is geregeld.

Door naar de volgende app en dat is dan nu Episode. Deze app heb ik al vaker gedownload maar omdat hij nogal wat ruimte in beslag nam ook weer verwijderd. Maar het is zo leuk en een klein beetje verslavend om te doen. Vooral de Demi Lovato verhalen vond ik erg leuk maar ook de Mean Girls verhalen zijn tof. Echt de moeite waard om eens te doen en het is veel leuker dan lezen omdat je zelf het verhaal kan/mag bepalen zo kun je het wel 5 keer over doen voordat het gaat vervelen. Op vakantie in de auto of zo hartstikke leuk om te doen om jezelf een beetje te vermaken en zo ook nog eens een beetje aan je Engels te werken (alles is helaas wel Engels) ook hier heb je wel WiFi voor nodig.

 Deze app is misschien niet helemaal zomerproof maar wel hartstikke leuk! Je kunt namelijk met deze app je eigen smileys/stripachtige figuurtjes maken. Bitmoji Keyboard is echt heel erg simpel. Je kunt eerst je eigen avatar in elkaar zetten binnen een paar stappen en daarna zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor je eigen ministripje/figuurtje.

Dit plaatje is denk ik dan toch mijn favoriet. En weet je wat nog wel het leukste is van deze app? Je kunt deze plaatjes ook bij Whatssapp en Snapchat gebruiken! Echt super grappig en zo kun je alles nog eens wat duidelijker over laten komen.

 Dit is dan al de laatste app waar ik het nu over wil hebben en deze is dan gelijk ook het meeste zomerproof. Journi heet de app waar ik het over heb (oké ik wou dit gewoon één keer zeggen gewoon omdat het zo leuk rijmt). Op Journi kun je je eigen reizen bijhouden als een inspiratiebron en tegelijk ook als een privedagboek voor jouw, je vrienden en degene die mee gaan tijdens je vakantie. Als eerste kies je het land waar je heen gaat en je zet er een beschrijving neer daarna kun je dit mapje
 gewoon helemaal vullen met allerlei foto’s. Vooral heel leuk voor later als je weer terug bent  natuurlijk en voor iedereen die jou heel erg mist. Ook ik ga het (proberen) deze vakantie bij te houden zodat jullie als ik terug ben alles kunnen vinden.

Nu ben ik nog lekker bezig met mooie muziek te dowloaden voor op de vakantie voordat ik verplicht wordt de hele heen en terug reis naar de muziek van mijn vader te luisteren, ik hou van je hoor! Hebben jullie nog tips? Of nog een leuke app die ik even moet downloaden? Ik wens iedereen nog eens een keertje een hele fijne vakantie. En dan kan ik morgen weer lekker aan het schilderen, maar ik ben bijna klaar hoor nog maar 1 zijde van de schuur, dat ga ik redden hoor.

Nog eventjes iets heel erg randoms tussen door hoor.  Ik heb gewoon al bijna 60 volgers op Bloglovin het is zo hard gegaan echt bijna binnen een maand is het verdubbeld. Jullie zijn allemaal stuk voor stuk toppers.

Kusjes,
Roos