Tumblr, ik kon mijn draai er nooit helemaal in vinden in tegenstelling met Blogger waar ik nu al bijna een half jaar bezig ben als ik het goed heb. Al die fantastische foto’s die je vind als je op google Tumblr intypt waren op Tumblr nergens te vinden. Maar nu ik heel voorzichtig op het randje van die reusachtige bloggerswereld sta heb ik wat meer “kennis’. Ik weet wat ik leuk vind om te lezen en natuurlijk om naar te kijken.

Voor het spannende projectje wat pas zo plotseling in mij op kwam toen ik deze post maakten had ik nog van alles te doen. Zo moest ik onder andere een manier bedenken om jullie van al mijn goals op de hoogte te houden. Om van elke goal die ik volbreng een post te maken leek mij een beetje overbodig. Dan komen er waarschijnlijk bijna alleen nog maar posts over alle goals die ik behaalt heb aangezien het nogal een lijstje gaat worden. Laura van Lauresque heeft ook een projectje opgericht en heeft hier ook een  Tumblr blog voor aangemaakt. Zoiets leek mij dus ook een goed idee, gewoon een extra pagina voor mijn project.

Je kunt me vinden onder de naam Summer-goals-2016 . Hier zal ik alle volbrachte goals plaatsen met een bijpassend fotootje. Natuurlijk laat ik jullie als mijn trouwe volgers (wat er amper aan 20 zijn…) ook niet alleen en zal dan ook zo ongeveer 1 keer in de maand denk ik een soort compilatie plaatsen hier. De lay-out is nog niet helemaal klaar daar moet ik nog een paar dingetjes gaan aanpassen maar het gaat er wel ongeveer zo uit zien.

Zoals je heel misschien al wel een beetje was opgevallen heb ik mijn foto’s eens wat anders bewerkt dan normaal. Dit leek me wel leuk passen bij het Tumblr-thema. Ook al ben ik niet helemaal weg van dit filter dus dat zal ik dan ook niet heel vaak meer gebruiken, het past gewoon niet echt bij mij.

Tot nu toe gaan Nanette  Louise  Angela  dit samen met mij proberen zo goed mogelijk uit te voeren. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Stuur me dan een mailtje en ik neem dan zeker eens een kijkje op je blog om ook al jou avonturen te volgen. Het lijkt me hartstikke leuk om dit straks met een heel clubje te gaan proberen.

Hier al vast mij aller eerste post op mijn Tumbrl blog. Heb jij ook een leuk accoutn op Tumblr volg me dan zodat je dit avontuur mee kunt volgen. En ik volg je zeker terug, ik ben namelijk nog op zoek naar wat mooie blogs.

http://summer-goals-2016.tumblr.com/post/144746390135/hier-plaats-ik-alles-wat-ik-van-mijn-lijst-vol-met

Ik hoop dat het een succes word en ik zo veel mogelijk van mijn goals kan gaan voltooien. In de week van 21 Juni (waarneer het officieel zomer is) komen alle goals online op Mijn Tumblr blog. Dus hou het daar in de gaten.

Liefs,
Roos