Happy Halloween everyone! Niet dat ik nu heel fanatiek Halloween aan het vieren ben, in tegen deel zelfs. Ik zit hier achter mijn computertje een post te schrijven en kan daarna aan een berg was dat allemaal mag worden opgevouwen worden beginnen. Klinkt wel spooky of net soms? Nee, ik heb nog nooit echt iets aan Halloween gedaan. Hoe ontzettend leuk het me wel lijkt om verkleed langs de deuren te gaan met snoep, het word hier gewoon niet gedaan. Halloween is denk ik ook gewoon echt wat voor kinderen, als je niet meer langs de deuren gaat is de pret er toch al wel vanaf of niet soms?

Vier jij wel Halloween? Ik ben wel benieuwd of andere mensen in Nederland (of België natuurlijk) dit wel vieren en dan wil ik natuurlijk ook gelijk weten hoe jij dit viert.

Net was ik eventjes een beetje mijn blog aan het uitpluizen en las wat oudere posts. Maar ook die van 8 maanden geleden of zo, verschrikkelijk. Na nog niet eens een jaar kan ik echt al zien hoe veel ik vooruit ben gegaan. Misschien niet echt qua schrijfstijl, spelling en grammatica en zo maar wel heel veel andere dingen. Ik ben gewoon bezig met mijn eigen “kleine” bedrijfje. Ik mail soms een webshop of ze het zien zitten om een samenwerking met me aan te gaan en meestal word ik nog wel afgewezen maar dat maakt niet uit, de keren dat het lukt  is het echt een uitdaging. Hoe ga ik het brengen zonder dat het zo opdringerig over komt en als een echte standaard review of promotie, je moet natuurlijk wel een beetje origineel blijven in dit bos van blogs.

Ook mijn foto skills zijn een stuk gevorderd. Natuurlijk maak ik nog steeds echte amateur foto’s maar de kwaliteit is al wel wat beter. Dat komt natuurlijk ook echt wel voor een groot deel door mijn nieuwe camera met de honderden nieuwe functies die er bij zitten maar ik merk het ook aan mezelf. Als ik in de auto zit en nar buiten kijk zie ik alles in plaatjes, dat zou nou echt de meest mooie plek zijn voor een outfit-foto-sessie of dat plekje daar met zou met de ondergaande zon echt prachtig zijn. Totdat ik er dan echt met mijn camera bij sta en het een paar vage onscherpe foto’s uit komen maar daar ga ik nog aan werken!

 In het begin blogde ik natuurlijk ook nog anoniem en liet ik mijn hoofd hier absoluut niet zien. De foto’s zagen er ongeveer allemaal het zelfde uit, zoals de foto hier boven eigenlijk, gewoon een half lichaam. Nu doe ik dat eigenlijk nooit meer, gewoon omdat dat er gewoon veel minder mooi uit ziet! Nu bewerk ik mijn foto’s ook echt een stuk beter, niet met 4 verschillende filters over elkaar heen waardoor ik de slechte kwaliteit een beetje verbloemde, afschuwelijk. Niks tegen Retrica iedereen had die app toch toen hij het eerste mobieltje kreeg? Nou die effectjes gebruikte ik dus zo ongeveer, gewoon een beetje too much.
Qua schrijven probeer ik er nu zo veel mogelijk op te letten om mijn zinnen te laten variëren. Niet 3 keer achter elkaar met het woordje en of ook beginnen, dat word gewoon heel vervelend om te lezen vind ik zelf meestal.
Wat ik mezelf nog wel een keer zou willen leren is om wat nuttigere posts te schrijven. Het is bijna altijd het zelfde, ik zemel maar wat over hoe zwaar ik het allemaal wel niet heb en wat ik een beetje mee maak en dat elke keer weer opnieuw. Ik wil gewoon een doel hebben bij de posts die ik schrijf.  Alleen kom ik meestal gewoon een beetje in tijdnood en moet ik de posts om half 8 nog schrijven (ik acht dat het dus al 7 uur geweest zou zijn zie ik dat het nog maar kwart voor 6 is, yes voor de verschuivende klokjes!) maar dat gebeurt dus nogal wel eens.
Morgen ga ik waarschijnlijk met mijn (fietsende, pepernotenetende  + lekker hypere) vriendin een taart bakken, maar dan niet zomaar een taartje. Nee, ons plan is om echt een meesterwerk te gaan maken we zoeken alleen nog wat inspiratie dus tag me vooral op Instagram (@so_its_rose) onder een foto of stuur me een foto. Ik ben wel benieuwd. Kan ik over die taart (als hij niet totaal mislukt) misschien ook nog wel een doelbewuste post schrijven!
(En ik speel weer Episode, voor de 3e keer nu weer gedownload en ik ben weer verslaafd…)
Liefs,
Roos