Donderdag, ik heb gewoon helemaal niks van me laten horen! Wat ben ik toch ook een belabberde blogger. Maar die dag was het al aardig warm en had ik het best wel druk met van alles en nog wat. Ik weet het, slechte smoes maar dat gebeurd soms in de vakantie. Daarom heb ik er dan ook niet voor gekozen snel een andere post in elkaar te flansen en afgeraffeld te plaatsen. Nogmaals sorry, sorry en nog een paar keer sorry. Vandaag ga ik daarom dan ook gezellig eventjes wat bijkletsen met mijn schaarse volgertjes.

Deze foto´s zijn eigenlijk totaal niet van toepassing deze week. We moeten namelijk weer terug naar dat reusachtige, verschrikkelijk afschuwelijke gebouw genaamd  “SCHOOL” (tam, tam, tammm, voor het spannende achtergrondeffectje). Maar het is wel heerlijk weer de laatste tijd en dat kon natuurlijk wel gevierd worden.

Dat vieren hebben wij donderdag avond (terwijl er dus eigenlijk een post online moest komen) gedaan. met de hele familie zijn we gezellig bij ons thuis wezen barbecueën. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad wat ook wel kon met het stralende weer. Mijn zusjes hadden slingers opgehangen en mij leek het de dag er na toen de slingers nog steeds niet opgeruimd waren wel een mooi idee om er wat leuke plaatjes mee te schieten. 

De dag er na had ik om half 9 sportdag bij mijn voetbal verenging. Ik was alleen zo snugger om te denken er pas om 9 uur te moeten zijn waardoor ik dus mooi wat te laat kwam. Terwijl ik me haasten ben ik uiteindelijk toch nog wel redelijk op tijd gekomen. het was ontzettend warm vrijdag en ik ben dan ook aardig verbrand. Met een rode neus ben ik ‘s avonds mee geweest met mijn neef(je)s om te geocatchen. dat was echt heel erg leuk om te doen en we kwamen zelfs thuis met een roze potlood (geweldig echt een geweldige vondst!)

Zaterdag hadden we om 11 uur in de brandende zon een wedstrijd en ik stond er ook nog eens de hele wedstrijd in. Het hele team was helemaal gesloopt en moe na afloop. Toch gingen we met een heel stelletje naar ene soort meertje ergens bij mij in de buurt. Hier heb ik me heerlijk een beetje bruin laten bakken en zelfs heel snel een keer het nu nog ijskoude water ingedoken.

Zondag was gewoon lekker chill en relaxt. Eerst natuurlijk een uitgebreid ontbijtje op bed voor Moederdag. In de loop van de middag gingen we richting mijn opa en oma en zijn daar lekker een taartje wezen eten buiten op het terrasje. Later kwamen ons neefje en nichtje nog waarmee we eerst een watergevecht mee hielden en later lekker mee gingen zonnen (of zoals zij zei een dutje doen) op het gras. Toen was mijn vakantie eigenlijk al weer voorbij. De volgende ochtend moest ik weer vroeg op en weer richting dat reusachtige, verschrikkelijk afschuwelijke gebouw genaamd  “SCHOOL” (tam, tam, tammm, voor het spannende achtergrondeffectje). Maar ik leef nog en die laatste 2 maanden ga ik vast ook nog wel overleven. Hoe was jou vakantie? Ook nog wat leuke dingen ondernomen of vooral lekker chill op de bank en het strand gelegen?

Liefs,
Roos