Hallo daar volgers en andere mensen die eventjes komen aanwaaien. Voor iedereen die mijn vorige post heeft gemist, er is een drastische verandering aan het plaatsvinden op mijn blog. Klinkt spannender dan dat het is hoor. Ik ben namelijk niet  meer anoniem meer op mijn blog… Maar vandaag eventjes wat dingetjes wat er nog maar gaat veranderen of wat ik wil dat er veranderen gaat.

Als eerste ga ik een nieuwe lay-out komen die er hopelijk zo snel mogelijk is. Ik heb een super leuke lay-out gevonden voor een bijna net zo leuk prijsje!

Ook zat ik te denken om misschien een keer een winactie te organiseren omdat ik nu al meer dan 70 volgers via Bloglovin heb. Als iemand een leuk ideetje heeft voor een winactie of iets die kant op stuur me dan een mailtje en wie weet kan ik iets met dat idee doen!

 
Op mijn vorige post heb ik nu al zoveel lieve reactie gekregen van jullie. Het bloggen begint steeds leuker te worden, ik zie ook bij mezelf dat ik steeds weer iets verder kom en meer te weten kom over het fotograferen en het bloggen zelf. Ook begin ik sommige andere bloggers steeds meer te zien als “collega”s in plaats van een computerscherm. Het lijkt me dan ook hele erg tof om eens een bloggersmeeting te houden met een aantal bloggers, ook al lijkt dat me ook dood eng als onprofessioneel bloggertje.
 


Misschien dat ik in de toekomst ook ooit nog eens mijn eigen domeinnaam wil gaan kopen. Ik heb er alleen echt geen verstand van en vraag me echt af hoe ik dat dan moet gaan doen. Als iemand daar verstand van heeft, zou je me kunnen helpen?

Dan heb ik nu nog een allerlaatste vraagje die misschien nog wel het meest dringend is. Weet iemand een programma of site waar mee je je foto’s zou kunnen bewerken? Mijn mobiel heeft te weinig MB (5 om precies te zijn) en om daar elke keer de foto’s mee te bewerken kan gewoon niet. Het liefst had ik Lightroom van Adobe maar dat kost geld, en ik nja dat heb ik er net niet helemaal voor over.

Vandaag een niet zo heel erg uitgebreid artikeltje maar ik wou dit gewoon even met jullie delen en jullie vooral heel erg bedanken voor jullie lieve reacties. Zonder jullie had ik dit nooit zo lang kunnen volhouden en er zoveel plezier uit kunnen blijven halen.

Liefs,
Roos