Vandaag geen hele interessante of nuttige post. Ik ben moe, lui en voel me gewoon een beetje shit. Ken je dat gevoel dat je niet echt ziek bent maar het gewoon koud hebt en nergens nog zin in kan krijgen en het liefst gewoon in bed ga liggen (wat ik net dus ook gewoon lekker even gedaan heb). Is allemaal niet erg en moet soms ook even kunnen. Morgen zijn we gewoon weer vrolijk en gaan we lekker happy zijn.

Eerder op de basisschool kwam er altijd een Bieb Bus ook wel een rijdende bibliotheek. Nu ging ik daar nog altijd heen maar er zijn gewoon net niet echt meer boeken voor mijn leeftijd. Je hebt dus boeken voor kinderen die in groep 1 tot de kinderen die in groep 8 zitten en dan heb je ook nog de boeken voor ‘oude mensen” nee grapje hoor gewoon boeken voor volwassenen en dat is mij nog net iets te hoog gegrepen. Nu wil ik dus wat boeken gaan reserveren heb jij nog tips laat het dan alsjeblieft even weten dan kan ik die misschien wel even gaan lezen!

Voor komende herfstvakantie ben ik van plan om samen met een paar andere bloggers een meeting te gaan organiseren. Het idee nu is nog om naar Utrecht te gaan. Misschien dat er toevallig een andere blogger hier over heen scrollt met nog een leuk ideetje hier voor, laat het dan eventjes weten.

Voor Handvaardigheid hebben we dit jaar een vrouw die eerst niet wist dat we dat vak van haar hadden maar dacht dat we BeVa hadden (tekenen en handvaardigheid in 1) en de les daarop dacht ze dat we tekenen van haar kregen, lekker voorbereid zullen we maar zeggen ( ik ga er maar even van uit dat ze dit niet leest…). Nu hebben we een opdracht waarvoor we een opbergbakje/doosje voor moeten maken met een bepaald gevoel, emotie of herinnering. Maar ik heb dus echt 0% inspiratie, dus please iemand met een creatief brein help mij!

Dit was dan alweer de post voor vandaag met lekker veel vraagjes aan jullie en leuke fotootjes van afgelopen vakantie terwijl ik (in mijn pyjama broek) door Zwitserland reed. De fotootjes heb ik expres wat korreliger gemaakt voor een wat ouder effect of zo, ik weet niet waarom maar ik vind het wel wat hebben. morgen is mijn zusje jarig en ik heb al wel trek in taart, gna gna (nee grapje hoor niet alleen in de taart).

Nu voel ik me ook echt al een stuk fitter nadat ik deze post heb gemaakt. Misschien moest ik gewoon eventjes wat doen en ben ik nu over dat ‘dipje’ heen. Fijne avond nog!

Liefs,
Roos