Een tijdje geleden al weer schreef ik het artikel Die dingen die je nog niet over mij wist. Vandaag daar een vervolg op met weer een paar dingetjes die ik hier nog niet eerder verteld heb. Vooral totaal onzinnige informatie maar dat maakt allemaal niet uit. Er zitten een paar foto’s tussen gepropt van een week geleden, toen er hier nog een beetje sneeuw lag en ik bijna bevroor omdat ik zo nodig zonder jas op de foto moest.

Slangenmens
Als ik iets niet ben dan is het wel lenig. Als we maar buiten gymen vindt ik het allemaal wel oké maar zodra we naar binnen moeten is het helemaal over. Ik moet er niet aan denken dat we gaan turnen of iets anders wat daar ook maar een beetje op lijkt. Op de basisschool ging de koprol al scheef laat staan dat ik de overslag over een kast moet gaan doen. Nu ga ik niet vertellen hoe die overslag verlopen is, ik schaam me rot.

Muts
Een haat-liefde-relatie zou je het wel kunnen noemen. Ik pak dus echt niet snel een muts als het koud is buiten. Mijn moeder heeft het al zo vaak gezegd dat ik gewoon een muts op moet doen (sorry mama ben een beetje eigenwijs). Alleen heb ik er gewoon zo’n hekel aan. Mijn haar gaat er gewoon heel erg van pluizen en het staat haast nooit echt heel erg leuk.

Episode verslaving
Misschien ken je het wel, de app Episode waar je allerlei verhalen kunt ‘spelen’. Het is een beetje lastig uit te leggen hoe het werkt maar ik vindt het echt helemaal leuk. Ik heb al ik weet niet hoeveel verhalen uitgespeeld en begin eigenlijk elke ochtend met een episode uit te spelen. Zelf zou ik ook graag eens een eigen verhaal maken maar dat is nog knap ingewikkeld.

Winner
Een tijdje geleden deden ik en een vriendin voor de lol weer eens mee met een Topmodel wedstrijd. Ik had mijn tekening ingestuurd maar er daarna nooit meer aan gedacht. Totdat ik een tijdje geleden gewoon even ging kijken om te zien of het nog wat geworden was en ik op de 3e plek stond! Een paar dagen later kreeg ik een pakket binnen met mijn prijs! HIER kun je mijn tekening en de andere inzendingen vinden.

KAAS!
Als klein kind at ik al veel kaas, bijna elke boterham werd belegd met kaas. Nu nog steeds lust ikhet heel graag. Nu is het alleen lang niet meer zo erg dat zo wat elke boterham met kaas belegd moet worden.

Kwijt?!
Afgelopen zomervakantie zijn wij naar Kroatië gegaan. De zon scheen daar heerlijk een goede reden dus om mijn hele verzameling zonnebrillen mee te nemen. Toen we moesten wachten totdat onze boot kwam waar we een kleine ‘toer’ op zouden krijgen kleden ik mij snel ergens om maar kon mijn zonnebril daarna nergens meer vinden. Het was nog wel mijn favoriete zonnebril (deze bleef niet zo in mijn haar hangen als ik hem opzetten). Nu ben ik dus opzoek naar een nieuwe fijne zonnebril. HIER kun je de zonnebril zien die ik nu dus kwijt ben.

Elua Makamaka
De blog die ik samen met Vera bij houdt. Het is Hawaïaans voor 2 vriendinnen. Wij schrijven hier over eigenlijk dezelfde onderwerpen als waar ik heir over schrijf, persoonlijke dingen maar ook artikeltjes met de onderwerpen lifestyle en fashion.

Nou nu kun je toch echt wel zeggen dat je wat meer over mij te weten bent gekomen. Niet dat de informatie die je nu gekregen hebt je heel veel verder gaat brengen. Wel leuk om te schrijven zo’n post vindt ik zelf. Of het ook leuk is om te lezen dat ligt helemaal aan jullie.

Dan nog iets met een weekje heb ik eindelijk vakantie! Daar ben ik dus zo hard aan toe. Nog één weekje knallen en nog een paar goede cijfers binnen halen en dan gewoon lekker even relaxen en genieten van een paar vrije dagen. Wanneer krijg jij vakantie of heb je misschien zelfs al vakantie?

Liefs,
Roos