Into the woods

Het is met iets meer dan een week al weer December. Over een maand ongeveer kunnen we 2017 alweer uitzwaaien. Maar voordat het zo ver is wil ik eerst nog iets spectaculairs doen. Ik wil eerst nog iets doen waarmee ik het jaar goed kan afsluiten. Maar dit ‘iets’ wil ik met of in ieder geval voor jullie gaan doen! Wat het idee precies is? Lees snel verder.

In december in het bos

Ik heb een aantal leuke opties om het jaar goed af te kunnen sluiten. Nu leg ik ze snel even allemaal uit en dan zou ik het leuk vinden als jullie stemmen op je favoriet doormiddel van een poll.

Adventskalender

Er komt een speciale pagina op mijn blog online (ik weet nog niet hoe) waar elke dag wat op verschijnt. Bijvoorbeeld op 1 December komt er een leuke foto, op 5. December deel ik een filmpje en op 12 December komt er een leuk gedichtje online.

Fotografiechallenge

Op Pinterest zie ik altijd van die leuke fotografiechallenges langs komen (voorbeeld). Nu kan ik ook zelf een challenge maken. Het leuke hieraan is dat iedereen met mij mee kan doen!

Do It!

Jullie kunnen elke dag weer nieuwe opdrachten insturen en die moet ik dan die dag uitvoeren. En natuurlijk moet er ook bewezen kunnen worden dat ik de opdracht ook daadwerkelijk heb uitgevoerd.

Vlogmas

Ook kan ik één of meerdere mooie video’s maken van de maand December. Alleen kan ik dan niet beloven dat jullie hier in de maand December al heel veel van te zien krijgen.

XXL Giveaway

Ik zou elke week van December een product of klein pakketje weg kunnen geven aan één van jullie. Of elke week iets verzamelen en hier dan uiteindelijk één heel groot pakket van maken die ik weg ga geven op de laatste dag van December.

[socialpoll id=”2473930″]

Als je zelf nog een andere leuke suggestie hebt mag je die ook gerust achterlaten in de poll hierboven dan ga ik daar ook nog eens over na denken. Alle goede ideeën zijn welkom!

Laat die Adventtijd maar alvast komen, ik heb er al helemaal zin in! De kerstboom hebben wij zelfs al in huis gehaald (oeps) en er is al heel wat chocolademelk achterovergeslagen.  Het enige wat er nu nog ontbreekt is een leuke challenge voor deze leuke maand.

Liefs,

Roos