‘Ik hoop niet dat het morgen zo hard waait hoor, komen we helemaal niks vooruit hoe hard we ook trappen als we de wind tegen hebben,’ zou ieder ander zeggen. Behalve iedereen met een camera thuis ‘Zou je alsjeblieft wat foto’s voor me buiten willen maken?’ ‘Ben je gek het waait super hard.’ ‘Eh ja daarom!’ . Zo gaat dat dan ongeveer, oké dat met dat fietsen natuurlijk ook maar met een beetje wind kun je de gaafste foto’s maken. Als het niet te donker is en alle foto’s totaal bewogen zijn (het is nogal lastig een camera in te stellen de camera aan de persoon in kwestie te geven en er voor te gaan staan (succes niet gegarandeerd…).

Ja zo ging dat inderdaad gisteren, het waaide hier echt enorm hard! Alleen zijn alle foto’s echt totaal mislukt op deze 3 na waar je er alleen niks van kan zien dat het nogal waaide….

Super spannend nieuws hier trouwens, ik ga aankomende donderdag een soort van photoshoot houden. Heel leuk natuurlijk wel een beetje spannend, ik ben nou niet echt een professionele fotograaf laten we maar zeggen. Dit is ook niet echt een hele professionele shoot dan of zo hoor, de zus van een vriendin en haar vriend. Alleen dan nog het moet toch wel goed gaan. Het is de laatste tijd ook niet echt heel erg mooi weer dus dat is ook al wel lastig met het licht en zo. Wel, heel leuk om te doen hoor, ben wel benieuwd hoe het gaat lukken.

Om alvast wat inspiratie op te doen heb ik een speciaal Pinterest bord aangemaakt met wat foto’s voor koppels (zoals we het maar noemen klinkt in het Engels toch mooier couples) Photography Couples . Ook heb ik nog een ander bord met gewoon wat inspiratie voor foto’s die ik binnenkort wil gaan proberen (er komt weer een speciaal soort artikel aan, iets wat ik vaker gedaan heb…)  Photography Inspiration . Dus als je nog eens wat inspiratie te kort komt weet je waar je moet zoeken.

Sorry ik heb gelogen, deze laatste foto is eigenlijk de enigste die echt mooi geworden is. Wens me maar succes de rest van de week. Ik ben nog van alles van plan qua fotograferen maar gisteren wou het niet zo best (misschien dat het al helpt als ik de camera gewoon zelf kan vast houden). Heb je tips of leuke ideeën voor foto´s, voor de shoot van donderdag of gewoon voor mezelf laat het dan even weten, vindt ik wel leuk. Misschien dat ik binnenkort ook wel een serie met iets over fotografie of zo, verzin ik nu echt terplekke (iemand interesse?).

Liefs,
Roos