Het zonnetje schijnt deze week weer vol op en dat betekend dat we weer massaal naar het water toe trekken. Maar die gaan we natuurlijk niet tegemoet zonder een goede playlist. Dus daar gaan we weer… Ik deel weer de leukste  nummers uit mijn playlist, So it’s 2017 (als je hier wat meer over wilt lezen klik dan HIER)

Hier komen dan weer een paar nummers aan uit mijn playlist en hieronder vind je ook de playlist. Deze kan je helemaal gaan uitpluizen en wie weet kom je weer een paar leuke nieuwe nummers tegen!

149 Thunder
Dit nummer kreeg niet zo maar een plekje in deze playlist. Het had namelijk deze dag geonweerd en als je dan nog een keertje terug kijkt naar de titel gok ik dat je de link al wel kan leggen. Bovendien is het ook nog eens een goed nummer

163 Only You
Ook ik heb een serie gekeken, ja hoor. En dan niet zo maar één maar ’13 Reasons why’. Echt waar dit is de enige serie die ik gekeken heb en dan ook gelijk een heftige hoor. Huilen dat ik gedaan heb maar echt waar die serie is echt wel heel goed. Maar dit is ook gewoon echt een hele mooi nummer.

166 Bad Liar
Oké dit nummer is dus echt heerlijk! De eerste keer dat ik hem hoorden was ik niet gelijk helemaal fan maar na de 2e keer zeker wel. Echt een heerlijk nummer en niet zo standaard als de meeste hits.

178 Upp Till Dawn
Moet ik hier nog wat over zeggen? Ik gok dat iedereen dit liedje al wel een keer gehoord heeft en het is gewoon een echte zomerhit. ik gok dan ook dat je deze weer net zo vaak op de radio gaat horen als Cheerleader die we 2 jaar geleden overal hoorden.

179 Moonlight
Snap jij dit Grace is serieus 13 jaar en schrijft haar eigen, liedjes speelt ukelele en zingt de sterren van de hemel. En ik, ik kan jammer genoeg niks van dit alles. Maar dit liedje vind ik dan ook weer erg leuk en ik zou zeggen, zeker even luisteren!

182 No Matter
Gewoon een leuk nummer die je nadat je hem beluisterd hebt ook zeker even in je playlist wilt zetten. Na een paar keer te hebben beluisterd zing ook jij hem helemaal mee.

184 Mamma
Het nieuwe nummer van Jonas Blue, mamma. Heb jij ze pas ook gespot bij RTL Late Night? In het echt klinkt het toch een stuk minder als zo online. Niet zo heel vreemd ook omdat het gewoon helemaal veranderd is met de computer en zo maar dat vind ik dan toch wel weer een beetje jammer. Het was daar gewoon weer heel anders als wanneer je het nummer online luistert. Want dan is het echt wel een lekker nummer!

194 New Rules
Dua Lippa, ze is echt prachtig en komt ook nog eens altijd met hele mooie nummers! Ze heeft echt haar eigen stijl en komt niet met tweedehands namaak hits aan zetten en dat vind ik nou echt tof! Haar nieuwe liedje is dan ook weer helemaal top en die clip, echt GE-WEL-DIG!

Heb jij nog suggesties voor mijn playlist? Ik heb de laatste tijd echt heel weinig inspiratie hier voor, struggles. En hoe is jouw vakantie tot nu toe (als je die al hebt)? Lekker een beetje kunnen chillen of ga je nog weg?

Liefs,
Roos