Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw, zonnebrilletjes kom maar gauw. Oké flauw, niet grappig, hou je hoofd maar weer Roos. Maar ik meen het de laatste paar dagen is het zulk heerlijk weer en begint mijn huid al weer wat bij te kleuren, wat ik dus geen probleem vind. Alleen heb ik nogal snel last van hoofdpijn als het warm is en de zon fel schijnt, zonnebril is daar het antwoord op. Ik vind ze tof en ook nog eens efficiënt (ja, ik kan wel dure woorden gebruiken).

Dit is nu nummertje drie van mijn (gangbare) zonnebrillen collectie. Ik had zaterdag de verjaardag van mijn oma en was al een poos van huis weg. Maar na het eten kreeg ik een appje van mijn moeder dat er een pakketje binnen was. Ik werd gelijk razend nieuwsgierig omdat mijn bril dan wel binnen moest zijn. We waren een beetje buiten op het gras aan het zitten, voetballen en verstoppertje spelen met mijn nichtje maar het duurde zo lang voor dat mijn ouders kwamen. Maar toen ze er waren heb ik gelijk het pakketje opengemaakt.

Het was al donker buiten maar ik wou hem toch even proberen. Ook al kon ik er nog niet zo veel van zien in de spiegel leek hij me toch heel tof. Mijn moeder en oma vonden hem wat aan de grote kant wat ik ook wel moest toegeven. De dag daarna (zondag) heb ik hem gelijk opgezet. En ik begon er wel aan te wennen dat hij wat groter was en het zit eigenlijk best wel fijn, je ziet niet zo snel aan de zijkant “lichte lucht” (als je snap wat ik bedoel). Ja, ik ben er nu echt blij mee!

Het is een Cat-Eye bril met een marmerkleurig montuur en best wel spiegelende glazen wat wat lastig is om te laten zien op de foto’s. Het lijkt als snel gewoon zwart maar het is zo in het echt net een spiegel. Eerst was ik een beetje onzeker over of ik hem wel zou gaan dragen omdat hij nogal groot en opvallend is maar nu ben ik helemaal om en vind ik hem juist erg tof. Het is eens wat anders dan normaal maar toch wel echt mijn stijltje.

Vandaag over precies 3 weken heb ik gewoon vakantie! Ik kan echt niet meer wachten en heb al bijna al mijn hele vakantie vol gepland zitten. Nu zit ik er alleen mee dat ik me al heb opgegeven en heb betaalt voor 1 week zomerkamp waar ik eigenlijk nog helemaal niet zoveel zin in heb en ik liever die week ga werken. Maar nu kan  ik niet echt meer terug en gaan we er het beste van maken. Het word vast wel weer leuk allemaal.

Nu het zulk zonnig weer is zijn ook alle foto’s van deze post echt heel leuk geworden. Ik ben er best wel ene beetje trots op. Het geeft je gewoon echt zo’n zomers gevoel en het idee dat ik hier half op Aruba zat of zo. Ik heb ook zoveel zin om aan mijn goals te gaan werken. Ben nu alleen een beetje bang dat ik echt heel erg in tijd nood ga komen daar voor. Maar daar ga ik me nu nog niet zo druk over maken.

Ook moet ik nog een leuk kadootje voor mijn zusje die 11 word gaan kopen. Eerst was ik van plan om de donutluchtband van de Kruidvat te gaan bestellen maar dat is hem niet geworden omdat hij op de site al was uitverkocht en ook al in de winkel bij mij in de buurt. Nu wil ik eigenlijk de Unicorn Float op Aliexpress gaan bestellen maar heb ergens gezien dat er met het controleren van die pakketjes ze wel een lek gestoken worden.. Dat lijkt me nu net zo erg handig eigenlijk.

 
We zijn ook al een beetje bezig met plannen te maken voor onze echt op-reis-vakantie waar ik nu al zo veel zin in begin te krijgen. Ik hoop echt ontzettend veel dat we naar Kroatië gaan waar ik jullie dan allemaal prachtige plaatjes van kan gaan laten zien en vooral heel veel genieten. Natuurlijk neem ik dan mijn hele zonnebrillen collectie mee en misschien ook wel onze mattie de Unicorn (als die niet al lek is).
 
  Zonnebril ~ Festivalzonnebril.nl   

Liefs,
Roos