Heii,

Ja daar ben ik dan weer, één dag te laat dat wel maar dat had een reden. En dat ga ik nu maar eens eventjes uitleggen. Ik had namelijk gister avond een (anti) gala en dat wou ik met jullie delen. Het was namelijk super gezellig, leuk en grappig. Weet je niet wat een anti-gala inhoud? Lees dan maar gauw verder.

Elke vrijdag avond ga ik naar een soort van (kerkelijke) club toe. Ook al ga ik zelf niet naar de kerk (2 keer in het jaar telt dat ook?!). Ik ga daar met al mijn vriendinnen van de basisschool heen en daarom is het ook hartstikke leuk. En gisteravond hadden ze een Anti – Gala georganiseerd voor ons. We kregen een appje dat het thema van dit jaar “Doe raar met je haar,”  zou zijn. Daar had ik gelijk al wel een paar ideetjes bij (met behulp van onze grote vriend Pinterest). Met mijn vriendinnen gingen we uiteindelijk allemaal als een spinnetje.

Alle 5 trokken we zwarte kleding aan en plakte daar met (lichte) tape een kruis op zodat we er uitzagen als echte kruisspinnen. Daarna deden we eventjes allemaal een donutknot in, degene die geen donut hadden gingen zelf zo creatief aan de gang met oude sokken van hun broers. In de donut hebben we een pompommetje gedaan die je van wol kunt maken en daar wat papieren oogjes opgeplakt. De pompom zet je met een schuifje vast midden in de donut en de (zwarte, ik heb ze zwart gespoten) rietjes kan je er dan onderdoor in steken zodat het pootjes lijken. Om het helemaal af te maken heb ik bij iedereen met een eyeliner een web op de linkerwang getekend.

De foto die ik hier bij zet is vandaag niet van erg goede kwaliteit. De foto’s zijn namelijk gewoon met een mobiel gemaakt. Ook heb ik erg op mezelf ingezoomd omdat ik het niet kan maken hen er ook bij op te zetten. Zoals je ook wel kan zien is er net een pluk uit de donut maar dat is later gewoon weer gefikst. Het was super leuk maar zijn helaas niet in de prijzen gevallen.

Dit was het dan alweer voor vandaag, de tweede post in 100 Weeks To Hapinnes. Waarschijnlijk gaat het volgende week ook zaterdag worden omdat ik vrijdag een speciale dag heb. Daar komen jullie waarschijnlijk volgende week nog wel achter.

Liefs,
Roos

Wat voor cijfer zou jij ons hebben gegeven?