Het is al weer veel te lang geleden dat ik weer getekend had. Dus moest ik er weer aan geloven (niet dat ik het een straf vind…) en pakte ik mijn spulletjes er weer bij. Toen kwam het idee in me op om weer een aantal backgrounds te maken. En dat is dus ook precies wat ik gedaan heb en vandaag wil gaan delen!

Ik begon met het idee om een aantal zomerse backgrounds te maken maar daar ben ik snel van af gestapt. Het is veel leuker als ik gewoon een aantal backgrounds maak die je het hele jaar door kunt houden! Dus wat kun je dan beter hebben dan een paar cactussen? Juist, helemaal niks.

Als je één van de backgrounds wilt downloaden moet je even op de background die je zou willen hebben klikken. Als je dat gedaan hebt kun je hem als het goed is opslaan! Als er iets niet lukt stuur me dan gerust een mailtje.

Nou kijk dan wat een blije cactus! Dit is denk ik de background waar ik het langst mee bezig ben geweest. Ik word hier wel vrolijk van. Hoe kan zo’n prikkelig ding er toch zo knuffelachtig uit zien? Cactussen zijn eigenlijk maar speciale planten.

 

Om er voor te zorgen dat ik niet alleen maar bezig zou zijn met het tekenen van bloemetjes en cactussen ben ik verder gegaan met wat ruimte. Deze kleine astronaut is echt een beetje misvormd maar wel cute.

 
En dit is dan alweer de laatste background en tegelijkertijd ook gelijk mijn favoriet. Drie keer raden wat er nu op mijn achtergrond staat. Oké nu nog niet maar zodra deze post online komt dan wel dus eigenlijk had je het goed geraden, denk ik dan.

Al deze backgrounds zijn gemaakt met pastelkrijt. Dat spul had ik al zolang niet meer gebruikt. Maar ik vond het echt leuk om weer eens te proberen want je kan er zo veel mee doen. Gebruik jij wel eens pastelkrijt? En zo ja wat maak je dan meestal want ik vind het nog best wel lastig en tips zijn altijd welkom natuurlijk.

Liefs,
Roos