canada diaries

Dit is helaas al weer de op één na laatste post in de Canada Diaries. Maar ik kan al wel vast zeggen dat dit een hele leuke gaat worden met heel veel foto’s. We zijn namelijk ook nog lekker actief bezig geweest en dat krijg je vandaag een beetje te zien.

 

Op allerlei mooie plekken in de buurt van Calgary waren we al geweest maar onze hoe onze “achtertuin” er nou echt uit zag wisten we nog niet. Helemaal warm aangekleed liepen we naar buiten, het weer lachte ons toe. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw, alleen de zon had nog net geen baby smile.

Op de eerste foto zie je eigenlijk het uitzicht wat we hadden vanuit ons raam naar buiten. Natuurlijk was dit niet echt onze achtertuin maar er staan hier geen schuttingen en we konden zo ver lopen als we wouden. Ook al vergis je jezelf daar toch snel in, het lijkt minder ver dan dat het in werkelijkheid is.

Morgen komt de laatste post in de Canada Diaries al weer online. Ik hoop dat jullie toch ook een beetje mee hebben kunnen genieten.

Binnenkort gaan er nog heel veel leuke en vernieuwende posts aankomen. Ik wil een beetje verandering hier op Soitsrose.nl dus iedereen met ideeën het is allemaal welkom. Nu ben ik al druk bezig met allerlei leuke posts en andere dingetjes. Over anderhalve week zullen jullie het wel gaan merken.

Liefs,

Roos