muziek portretje

Het is alweer bijna twee weekjes Lente en ik heb zelf het idee dat er dan gewoon meer (leuke) albums uitkomen. Nou en het leek mij dus leuk om een paar ‘pareltjes’ met jullie te delen.

 

Op een of andere manier zijn alle liedjes van Grace gewoon heel tof. Ook gewoon omdat ze nog zo jong is en het al zo ver geschopt heeft. Clearly is ook weer een Grace Vanderwaal-waardig nummer.

De grootste reden om dit artikel te gaan schrijven was het nieuwe album van George Ezra. Ik kwam het in de lijst van nieuwe releases op Spotify tegen en was gelijk weer fan. Mijn favoriet van de 11 is Shotgun, echt heerlijk nummer!


Lost In Japan van Shawn Mendes vind ik ook gewoon weer zo’n heerlijk nummer. Ook al ga ik het nooit helemaal toegeven maar ja, ook ik zou nog best wel eens een fangirl kunnen worden.

Never Be The Same, nog zo’n nummer die je lekker kunt meezingen en waar niemand bij stil kan blijven zitten. Dit nummer krijgt ook sowieso een plekje in mijn summer playlist.

Dan wou ik nog afsluiten met het laatst uitgebrachte nummer van Taylor Swift, Delicate. Ook al is er wat ophef over de videoclip, (die ik overigens nog steeds heel tof vind) ik ben helemaal fan! Het is echt een leuk nummer.

chocolade portret

tot slot

En wat kende jij al van deze nummers? Als er nog iemand is met leuke aanradertjes dan houd ik mezelf aangeboden.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie te zeggen hebben over deze foto’s. Vandaag ging ik ze bewerken en ben eens helemaal los gegaan en heb eens lekker gek gedaan. een beetje spannend vond ik het wel maar ik denk dat het nog niet eens zo heel gek is geworden. Maar ik ben wel benieuwd naar jullie meningen.

Liefs,

Roos

(De bonbons waren trouwens echt VER-RUK-KE-LIJK.)