zeearend en valkenier

Ik ben weer een tijdje wat afwezig geweest. Het was vakantie en ik was nogal druk. Waar ik zo onder andere druk mee was had je waarschijnlijk niet zien aankomen na het zien van deze foto’s…

De hele maand Maart is er elk weekend zaterdag een roofvogelshow voor maar 3,- (!!) . Mijn ouders verzorgen deze shows en als ik erbij kan zijn dan ben ik dus ook aanwezig. Lijkt het je nou leuk om mij eens te zien of om eens een show van dichtbij mee te maken? Als je HIER klikt kom je op het Facebook Evenement uit waar je meer informatie kunt vinden.

roofvogelshow

Afgelopen zaterdag had (hoe verassend?) mijn camera ook mee en heb dan ook geprobeerd zo veel mogelijk vast te leggen. Ik verwacht dat er onder mijn lezers en lezeressen best wel wat fotografen zitten. Aanstaande zaterdag is er ook een workshop op eigen locatie. Hier zijn minder mensen bij en is de kans op het perfecte plaatje al snel iets groter (geen lange mensen die voor je lens gaan staan…). Het lijkt mij erg leuk om jou te zien!

Via deze link krijg je nog iets meer informatie over de workshops en aanstaande zondag hoop ik jullie weer te zien!

En het lijkt mij wel leuk om van jullie te horen wat nou echt jouw favoriete dier is! Dus laat een leuke reactie achter en laat weten welk dier jij nou echt leuk vind.

Liefs,

Roos