In wat voor een gekke tijd zijn we opeens beland zeg? Iedereen zit thuis met opslagruimtes vol met rollen wcpapier en flessen vol met handzeep. Iedereen zit thuis, druk bezig met huiswerk of werkt van uit huis. Of je zit thuis op de , wachtend op dat verlossende woord van minister Slob of je bent geslaagd. We (her) ontdekken spontaan nieuwe hobby’s en bedenken allemaal nieuwe manieren om ons zelf te vermaken de nog komende 2 maanden. En dat is dan ook precies wat ik nu aan het doen ben, ik pak mijn oude hobby ook weer even op. Op Soitsrose.nl  heb ik zoveel jaren zoveel onzin verkondigd en dat is precies wat ik nu weer even ga doen, terug naar die goede oude tijd. Voor hoe lang? Ik zou het, eerlijk gezegd niet weten.

Als ik het goed heb dan heb ik zelfs nooit verteld dat ik dit jaar ben verhuisd. We wonen nu op een nieuw plekje, waar alleen nog heel veel moet gebeuren. Dus vervelen doe ik mij nog niet. Er zijn hier ook genoeg dingen en dieren om foto’s van te maken. Dan was het de afgelopen week ook nog eens prachtig weer dus ik en mijn camera hebben ons prima vermaakt. Ik heb de honden even verveeld toen ik zag dat het golden hour was. En ook de pasgeboren kalfjes moesten er aan geloven. Het begint eindelijk weer de goede kant op te gaan, mooi weer kleine diertjes worden geboren. Het is nu echt lente.
Even eerlijk doe lief is deze foto? Het kalfje op de grond is hier net een dag oud en wordt door z’n grote broers besche. Dit is toch gewoon veel te zoet?

Nou jongens nog succes de komende weken, blijf thuis, was je handen en doe leuke dingen!

Liefs,
Roos