met een big smile op mijn gezicht liep ik de winkel in terwijl ik net mijn muffin had afgestaan aan mijn moeder. Direct liep ik op een verkoopster af en vroeg haar of ze de markers toevallig hadden. En landleven de kassamevrouw, ze waren er. Met 2 pakjes liep ik richting de kassa maar mijn moeder kwam nog snel naar me toe, of ik er echt maar 2 nodig had en ik ze net zo goed gelijk allemaal mee kon nemen. Dat heb ik dus ook gedaan en ben nu in het bezit van 18 markers(Yes, yes en nog 16 keer yes!).

 

Toen we thuis aankwamen heb ik het eerste beste etuitje die ik tegen kwam gepakt en vrolijk alle verpakkingen verscheurd om mijn aankoopsten eens goed te bekijken. De etui nam ik mee naar mijn opa en oma samen met mijn camera en ben gelijk wat gaan kleuren. Toen ik bezig was heb ik er niet meer aan gedacht om foto’s te maken van dit proces. Dit heb ik allemaal dus nog eventjes thuis vast gelegd. Dat betekent niet dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt, een deel daar van laat ik donderdag zien!

 

Het is heel eerlijk gezegd best even wennen om met stiften te werken. Eigenlijk mag je dit ook helemaal geen stiften noemen. Stiften zijn van die vervelende staafjes die de eerste keer heel mooi kleuren maar als je er voor de 2e keer over heen wilt gelijk je hele papier in gaten kaas willen veranderen. Dat is met deze markers absoluut niet het geval. Je kunt er net zo vaak over heen gaan als je wilt en het papier lijkt alleen maar gladder te worden! Wel moet je eventjes wachten tot dat de eerste lag is opgedroogd voordat je met de 2e verder gaat.
 
Eerst wist ik eigenlijk ook nog eventjes niks waar ik deze markers mee kon uit testen. een regenboog leek me zo cliché en om echt een persoon te tekenen heb ik niet de juiste kleuren. Toen kwam er echt het perfecte idee, cactussen. die zijn toch gewoon altijd goed? Ook al kunnen mijn teken kunsten nog wel een stukje worden opgeschroefd zijn deze 3 schattige plantjes best wel oké geworden.
 
 

Heb jij ook markers, zo ja welke? Heb je ze niet raad ik deze echt heel erg aan, het is eens wat anders dan die standaard potloodjes en waterverf. Ook al blijf ik dat ook heus nog wel mooi vinden. Deze hele week ben ik echt vet vroeg uit en heb ik dan ook alle tijd om wat leukere posts te maken deze week maar volgende week al helemaal, VAKANTIEE!! Oh, wat kijk ik daar nu al naar uit zeg het weer wat ze voorspelen is alleen tot nu toe nog wat minder… Met een beetje geluk veranderd dat nog maar ik ben er bang voor. Ook heb ik wat ander nieuws, ik ben bezig met mijn lay-out totaal over hoop te gooien. Dit kun je allemaal zien op Proefversie lay-out Soitsrose . De header word sowieso nog aangepast, deze wil ik gewoon gaan tekenen. Heb jij nog ideeën voor mijn header  stuur me dan gerust ene mailtje naar soitsrose@gmail.com . Ik ga er van uit dat ik volgende weke deze lay-out ook echt hier  kan veranderen.

Liefs,
Roos