Het is zomervakantie, het zonnetje schijnt vrolijk en jij weet niet wat je moet gaan doen. Nou ik heb wel een idee, ga picknicken! Zorg ervoor dat je een shortje aantrekt zodat je benen kunnen bruinen en voor alle andere dingen heb ik een even een lijstje gemaakt zodat jij die alleen nog maar even hoeft na te lopen. Dan sta je binnen no-time buiten en kun je gezellig gaan picknicken met vrienden of gewoon lekker even relaxen in je uppie.

    𑂽 Om te beginnen kun je onderstaande playlist even downloaden voor de mensen met premium (hoor ik helaas niet bij). En voor degene die net als mij ook geen premium abonnement hebben zouden op het volg knopje kunnen klikken zodat je hem niet kwijt raak. Dit is de perfecte playlist voor jouw picknick. De playlist bestaat uit een aantal rustige nummers zodat je lekker kunt kletsen of even kunt lezen maar word afgewisseld met vrolijke nummers waar je lekker op kunt dansen en met mee kunt blèren.

 

Als dat gelukt is kunnen we verder met het volgende puntje. VOEDSEL. Je kunt uiteraard voor een helemaal over de top suikerfestijn kiezen maar als je nog hard aan het werk bent voor die zogeheten ‘Summer Body’ kunnen we misschien beter voor een midden weg gaan? Voor als je vrienden uitnodigt is het ook wel erg leuk om te vragen of iedereen iets mee zou willen nemen zodat er van alles wat is en je wie weet nog eens wat nieuws kunt uit proberen.

Als je geen vrienden uitnodigt of als je gewoon alles zelf zou willen doen heb ik hier een lijstje met mogelijk voedsel.
    𑂽 Fruitwater (linkje)
    𑂽 Gezonde hapjes (linkje)
    𑂽 Zoetigheid (linkje) (linkje)
    𑂽 Groene salade (linkje)
    𑂽 Fruitsalade (gewoon al het fruit wat je in huis heb)
    𑂽 Vegan (N)icecream (linkje)
    𑂽 Sandwiches (linkje)

 Nu is het natuurlijk extra leuk als je in stijl eropuit kunt gaan. Daarom heb ik een aantal leuke dingetjes online opgezocht die ook jij kunt meenemen. Alles is redelijk budget maar het is natuurlijk alles behalve verplicht deze dingen aan te schaffen.

     𑂽 Picknickmand
     𑂽 Kleed
     𑂽 Bordjes
     𑂽 Bekers

En dan heb je die hele picnick voorbereid, alles staat klaar en er hoeft niks meer te gebeuren. Toch is het wel leuk om misschien een aantal activiteiten te bedenken om tussen het eten door te doen. Uiteraard heb ik daar ook nog het één en ander voor op bedacht.

Ben je alleen?

     𑂽 Lezen (linkje)
     𑂽 (Bullet) Journalling (linkje)
     𑂽 Fotografeer (neem je camera/mobiel mee en schiet wat leuke plaatjes)

Samen met je vrienden?

     𑂽 Doen, Durven of de Waarheid (alles mag en niks is te gek)
     𑂽 Fotografeer (zet je vrienden lekker spontaan op de foto)
     𑂽 Spel met de doos (pak wat papiertjes krabbel hier een aantal woorden op en gooi deze in een doos, verdeel iedereen in 2 teams , 1e ronde omschrijven, 2e ronde uitbeelden, 3e ronde 1 woord)
 

Dus voor als je gewoon even niet weet wat te doen, bel je vrienden en ga op pad. Of voor degene die alleen thuis zitten terwijl al hun vrienden in het warme zuiden zitten, buiten kun iedereen zich vermaken als de zon maar schijnt.

Liefs,
Roos