I will not be another flower, picked for my beauty and left to die.
I will be wild, dificult to find and impossible to forget.

-Erin van Vuuren

De laatste tijd kwam ik het een aantal keer tegen, foto’s van prachtige mensen met bloemetjes op hun hoofd geplakt. HIER heb ik er een klein voorbeeldje van. Toen liep ik afgelopen weekend in het bos en zag ik allerlei varens staan. Ik heb een blaadje meegenomen en op de terugweg naar huis een paar bloemetjes geplukt. Ook ik wou dit gaan proberen. Mijn zusjes waren zo lief om voor model te spelen en om vrijwillig voor mijn lens te gaan staan. De foto’s zijn echt tof geworden en ik ben er erg blij mee vandaar dat ik ze nu ook met jullie deel!


Normality is a paved road:
It’s comfortable to walk, but no flowers grow.

– Vincent van Gogh

Het lijkt me zo gaaf om meer shoots te hebben en vaker andere mensen te fotograferen. Er is alleen het grote probleem TIJD. Ik heb er helaas gewoon niet echt de tijd voor anders denk ik dat ik dit zeker wel zou willen proberen.

Laat zeker even weten wat je er van vind en of je nog tips of opmerkingen hebt. En dan wens ik jullie al vast weer een heerlijk weekend!

Liefs,
Roos