mandarijn

Het verzinnen van een nieuwe foto voor elke dag op de adventskalender is nog een hele klus. Daarom ga ik het er vandaag eens over hebben hoe ik altijd maar weer aan nieuwe ideetjes kom.

Ik heb het de laatste paar weken heel erg druk. Het bijhouden van de adventskalender neemt natuurlijk heel wat tijd in beslag. Ook werk ik de laatste tijd wat meer en moet ik mij alvast wat voorbereiden op de komende toetsen omdat het daar waarschijnlijk niet van gaat komen in de vakantie. Dat is dan ook de reden dat er veel minder artikels online komen deze maand. Ik steek de meeste tijd die ik over heb nu gewoon in de kalender die elke dag weer aangevuld moet worden.

komkommer

PINTEREST

Het idee van dag nummer 16 komt van Cristina Otero en alle credits gaan dan ook naar haar. Via Pinterest kwam ik een foto tegen en vond dit gelijk een heel interessant beeld. Ik sloeg hem op bij één van mijn borden en stuurde een screenshot door naar Dirma (het model). Ook zij reageerde enthousiast en zo begonnen we. De volgende dag haalde ik de krat met schmink naar beneden en hebben we weer eens lekker lopen klodderen.

foto's in de sneeuw maken

Inspringen op leuke situaties zorgt ook 9 van de 10 keren voor een leuke spontane foto. Zo kan je met heel veel weertypes hele speciale foto’s maken. Ga je naar het bos terwijl het sneeuwt krijg je totaal andere foto’s dan wanneer je gaat terwijl het regent, allebei de foto’s kunnen uniek zijn op hun eigen manier maar op dezelfde plaats. Dus blijf niet binnen als het gaat regenen of sneeuwen, dit is juist de kans om een origineel plaatje te schieten!

kids kids

KIDS

Werken met kinderen en dieren lijkt misschien heel eng maar dat is het niet! Ga geen kinderen ? dieren poseren, want ja dat is heull lastig! Probeer alles lekker spontaan te houden en zo rollen de leukste foto’s eruit.

Liefs,

Roos