Wat is er nou leuker dan mijn tekeningen met jullie delen? Vast wel iets maar vandaag eventjes niet want ik had gewoon eventjes zin om een paar van mijn (redelijk) goed gelukte tekeningetjes eventjes met het grote bloggerswereldje te delen. De één is iets verser dan de ander maar dat is geen probleem.

5 Van mijn tekeningen heb ik eventjes fotogeniek op een fotootje gezet en ga ik met jullie delen. Het zal vandaag dus geen ellenlang geklets en gezwam worden. Eerst een paar krabbeltjes die ik de laatste maand(en)  ongeveer gemaakt heb en waar ik dan ook best trots op ben. Ja, het zijn er wel 3 en de meeste heb ik gewoon van een plaatje van af Google na getekend

En dan heb ik er hier nog 1 waar ik best wel heel erg trots op ben. Ook al is deze tekeningen zeker al 1 jaar oud, misschien zelfs al wel langer. En het was best wel lastig om een pauw na te tekenen vooral die veren op de achtergrond maar ja, daar moet je maar gewoon niet helemaal naar kijken.

Dan nu al weer de allerlaatste tekening. Dit is denk ik de mooiste tekening die ik ooit gemaakt heb. Ook deze is niet erg vers meer maar ik moest hem gewoon eventjes hier bij zetten hij mocht gewoon niet ontbreken. Ik ben echt heel erg benieuwd wat jullie hier van vinden.

En wat vonden jullie ervan? Kan ik een beetje tekenen of ben ik gewoon een eerste klas prutser? Zouden jullie het leuk vinden om vaker wat tekeningen van mij te bekijken? Laat dat dan vooral eventjes weten hier onder in de comments. En ik wou nog eventjes was zeggen. Morgen heb ik 2-4, woehh! Ik ben gewoon eindelijk een keertje een middag vrij.

Liefs,
Roos

Heb jij nog tips voor mij wat betreft tekenen?