Het is al een tijdje winter, eigenlijk is de winter zelfs al weer bijna voorbij. Over dik een maand is het gewoon al weer lente, heerlijk daar heb ik nu dus al weer zin in! Maar terug naar waar ik was gebleven, winter. Als je denkt aan de winter dan denk je aan ijs, kou en natuurlijk sneeuw. Vandaar dat ik de paar fotootjes die ik, van het miniscule beetje sneeuw wat er lag heb gemaakt met jullie wil delen. Dus bereid je even voor, essentiële benodigdheden:

  1. Warm kopje thee/koffie/chocolademelk (uiteraard wel met slagroom)
  2. Lekker dekentje
  3. Warme sokken

De eerste keer dat ik dit jaar naar buiten ging in de sneeuw met mijn camera was op 22 januari. In de ochtend begon ik met wat portretjes van de zeearend. Als je meer interesse hebt in wat roofvogelige plaatjes check De Valk Roofvogels dan even. Heel sporadisch komen er ook wel wat fotootjes van mij voorbij. 

Die dag schoot ik ook nog een aantal andere fotootjes. Zo maakte ik een portretje van Jacolien en kwamen de schapen ook nog even om het hoekje kijken. Het was wel waanzinnig koud door de ijzige wind dus zo lang hebben we er niet van kunnen genieten.

Ook heb ik mijn zusje samen met haar nieuwe pony nog even op de foto gezet. Aanschouw hier, Sarah de pony. 

Deze foto’s waren een expirimentje en zijn dan ook niet helemaal fantastisch geworden maar het was wel erg leuk om te proberen. Het was al 11 uur geweest en toen kwam ik met mijn hele bende naar buiten. Camera, statief, flitser, paraplutje, sjaal en mijn mooie petje. Ik ben net zolang bezig geweest totdat ik mijn vingers niet meer voelde en het knopje op de camera niet meer indrukken kon. Datr was laten we maar zeggen wel het seintje dat het genoeg was geweest…. 

En dit is dan al weer het laatste setje met sneeuw foto’s. Samen met twee vriendiennen (hé daar!) gingen we nog even een halfuurtje naar buiten om wat fotootjes te gaan schieten. We hadden niet zolang omdat we de trein nog moesten halen. Uiteindelijk is dit nog maar half gelukt, alleen dat is weer een verhaal voor een andere keer…

De foto’s zijn uiteindelijk echt nog heel leuk geworden. Er lag echt bijna geen sneeuw meer, maar op de foto’s lijkt het net alsof we nog in een sneeuwparadijs liepen. 

Welke sneeuw foto van dit jaar is jouw favoriet? En heb je zelf ook nog wat sneeuw gehad of was het ook maar matig, alleen van die pap bende? Ik heb er ook niet heel veel van kunnen genieten maar gelukkig heb ik toch wel wat leuke foto’s kunnen maken.

Liefs,

Roos