orange background

Sinds kort heb ik de mooie pastel markeerstiften van Stabilo. Als je nog op de Middelbare zit dan kan het je sowieso niet zijn ontgaan, deze stiften zijn zo leuk! Nu waren ze in de sale en kon ik ze voor 5,- krijgen in plaats van 8,-. Nog steeds prijzig maar wel een stuk redelijker. Afgelopen weekend ging ik lekker aan de gang en daar zijn weer 4 leuke wallpapers uitgerold.

Het downloaden van de backgrounds is heel simpel. Je klikt op de  foto en kunt hem dan opslaan door met je rechtermuisknop te klikken of de foto wat langer ingedrukt te houden op je smartphone. Door op de titel van de background te klikken kom je er ook. Super makkelijk dus!

 

Plants

Voor alle mensen met groene vingers onder ons deze ‘groene’ wallpaper. Nee, grapje ik heb geen groene vingers (nee, echt niet) maar deze is gewoon super simpel en wel gewoon heel cute.

Rain Drops

Deze background past dus echt PER-FECT bij het weer van vandaag. REGEN. Ik weet het niemand houdt van regen maar dit is toch nog wel een soort van schattig.

shine

Shine

Een lekkere basic background met heel veel geel, en ik hou van geel! Dit is nou echt een background, natuurlijk is hij heel simpel maar daardoor ziet hij er gelukkig wel redelijk professioneel uit. Van geel wordt je ook gewoon lekker vrolijk. De ‘SHINE’ is gelukkig ook mooi gelukt helaas is de rest van de tekst niet perfect maar mijn handschrift is nou eenmaal echt slecht

Orange

Dit oranje en bijna een beetje peachy kleurtje is zo leuk! Ik hou echt van dit kleurtje en deze wallpaper is dan ook absoluut mijn favoriet van het hele setje. Normaal ben ik niet echt van het oranje maar hier zit gelukkig ook een leuk tintje roze doorheen.

Welke background is jouw favoriet? En als je er ook één als background ga gebruiken laat het dan ook weten. Ik ben namelijk best wel benieuwd of deze een beetje in de smaak zullen vallen. Als je nog twijfelde of je de markers moet halen, ze zijn echt heel mooi niet alleen om mee te markeren…

 

Liefs,

Roos