Het was al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst nog wat Tumblr plaatjes omgetoverd heb tot mijn eigen persoonlijke plaatjes. Vandaag leek mij daar nou net de perfecte dag voor. Het zonnetje scheen ik had een goed humeur (waardoor zal ik straks verklappen) deze dag kon gewoon niet meer stuk. Bij het maken van deze plaatjes voel ik me ook echt op mijn gemak, dit is gewoon zo leuk om te doen!
De vorige foto die je zag was niet zo ingewikkeld om te fotograferen om te bewerken. Dat betekent helaas niet dat hij ontzettend makkelijk was om te poseren. Deze schoenen pas ik helaas al bijna 4 jaar niet meer en zijn dan ook bijna 3 maten te klein waardoor mijn tenen nu (3 uur later) nog zeer doen. Daarna mislukte de eerste foto door slechte kwaliteit en de 2e door een rennende kijk-ik-doe-een-sirene-na hond, grmpf. Dit was het origineel,

 De volgende wou ik eigenlijk al bij de vorige serie maken gewoon omdat ik hem zo gaaf vind. Tegelijkertijd zag ik er ook wel een beetje tegen op, de bewerking speciaal dan. Nu is het me dan toch gelukt de foto’s heb ik wel gewoon vandaag genomen net als ik hem vandaag bewerkt heb. het origineel blijf ik mooi vinden maar de mijne is ook niet totaal mislukt.

Zal ik eerst een vertellen hoe ik aan mijn goede humeur kwam? Samen met mijn fietsmoat (accent!!) zat ik op de fiets richting school. Zij was al ongelofelijk hyper en hoopte dat alle lessen niet door zouden gaan. We hadden namelijk al te horen gekregen dat er vandaag een examenstunt zou komen, dat zou dit jaar geen klein feestje worden maar echt een mega stunt. We waren al een eind op weg toen ik bekende langs zag komen die ons vertelde dat we ons wel konden omdraaien. Twijfelend keek ik haar aan, stel je voor dat de lessen voor ons wel gewoon door gingen?! Uiteindelijk belde we wat heen en weer en kwamen tot de conclusie dat we echt vrij waren. Toch konden we het niet laten even snel langs school te gaan, we waren er tenslotte toch bijna?! Overal lag schuim en de DJ draaiden allerlei muziek. Precies toen wij aankwamen hadden de conciërges het water afgesloten voordat het echt totaal uit de hand zou lopen (wat volgens mij al wat aan de late kant was dan). Eventjes stond ik met een groepje meiden te kletsen en ben daarna weer op de fiets gestapt richting huis. Om kwart over 9 vertrok ik en was om half 11 al weer thuis, heerlijk dit soort daagjes. Stiekem leef ik nu ook wel een beetje mee met de schoonmaaksters, ik moet er niet aan denken die bende op te ruimen. Misschien is het een goed idee als ze het gewoon morgen doen in plaats van vandaag, nog een dagje vrij!

Nu zal ik er snel even door heen gaan voor dat deze post veel te lang gaat worden. Deze die Ik jullie nu ga showen was niet zo ingewikkeld maar is gewoon wel heel cute.

 

De volgende foto is gemaakt dankzij mijn lieftallige vadertje die eerst al de ontzettend zware lamp van de tafel wou af tillen en daarna ook nog als een echt paparazzi wat foto’s van mijn knoedels (zo noem ik mijn knotjes dat zijn dus geen noodles als je dat soms dacht) en de mooie wegenwacht kaart van de ANWB. Ook al is het origineel nog steeds echt goals en die van mij meer mwahh. Ooit ga ik hem gewoon her-maken.

Dan nu al weer de aller laatste en ook deze is gesponsord door een familielid, mijn voetbalgetalenteerde zusje! De foto is door haar genomen en is dan ook haar favoriet zij ze net toen ze nog snel voor dat ze naar bed moest mijn werken keurde.

Dat waren mijn foto probeersels al weer voor deze keer. Ik vond het weer heel leuk om te maken maar het jammere vind ik er aan dat het zo veel tijd in beslag neemt. Het is nu al weer bijna 9 uur en ga er dan ook maar een eind aan breien. Laat je nog even achter welke jouw favoriet is? Kom je ooit nog eens een foto tegen die ik echt moet namaken stuur die dan naar mijn mail die je op de pagina Who is Rose? kunt vinden ook lijkt het me leuk om eens wat foto’s van jullie na te maken dus stuur mij bijvoorbeeld een dm op Instagram met een foto die ik na maken kan, lijkt me heel leuk.

Liefs,
Roos

Welke is jouw favoriet van deze probeersels?