Ik zit hier achter mijn computertje op een toetsenbord te tikken terwijl het buiten 28 graden is. Maar een echte blogger moet soms wat dingen opgeven. Niet dat ik mijzelf nu een echte blogger mag noemen. Het is gewoon al bijna een maand geleden dat ik voor het laatst een artikel gepost heb. Maar vandaag deel ik even wat fotootjes die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Dus bij deze, een recap van April

Recap April

foto van werkende baby

Dit zijn al wat oudere foto’s maar zijn zeker wel het delen waard! Jan mijn kleine broertje, als hij later geen model kan worden weet ik het ook niet meer. Op een of andere manier staat hij ALTIJD leuk op de foto.

Op de route naar mijn school toe staan een aantal leuke boompjes of struiken met allerlei gele bloemetjes. Gelijk dacht ik ´Daar ga ik een keer foto´s maken!´. Nou dat is dus ook een keer gebeurt. Samen met Vera heb ik hier een paar hele leuke foto´s kunnen maken. Vera is haar eigen stylist en had mooi van de situatie gebruik gemaakt. Met haar gele top paste ze perfect bij de bloemetjes.

apenheul aap foto recap

Een tijdje geleden gingen we met de hele fam naar de Apenheul. Het was al weer zo lang geleden dat ik daar voor het laatst was geweest. En mijn moeder was nog zo lieftallig om nog een mooie onderkin foto van mij en mijn broertje te maken…

foto recap snapchat

De foto’s van hierboven zijn vorige week gemaakt. En ze zijn zo leuk geworden! ja, ik ben heel blij met deze foto’s. Ook de nabewerking is gewoon heel goed gelukt. Deze foto serie is denk ik mijn favoriet van deze hele recap.

Welke foto(‘s) is/zijn jouw favoriet? Sinds ik Lightroom en Photoshop van Adobe heb, ben ik steeds meer bezig met het na bewerken van mijn foto’s. Ik ben ook wel benieuwd wat jullie nou vinden van mijn ‘filters’.

Tot snel!

Roos