Rome Part |||

Vandaag komt al weer de laatste Rome post online. In deze post ga ik je alles vertellen en vooral laten zien over mijn laatste dag in Rome. Deze dag was zo chill, we hadden heerlijk veel vrije tijd en het weer werkte ook weer mee.

We begonnen deze dag bij Circus Maximus en ook hier hebben we allemaal nog een paar foto’s gemaakt. Hier boven zie je ook een foto die ik gemaakt heb. En hierna kregen we even de tijd om zelf ergens te gaan lunchen.

Wij wouden niet gelijk lekker standaard naar de Mac gaan dus we gingen op zoek naar iets waar we normaal konden lunchen voor niet te veel geld. Uiteindelijk kwamen we ergens bij een soort bakkertje uit waar ik een broodje met zelfgemaakte boterham worst kreeg. We snapten niet echt wat er allemaal was maar uiteindelijk was het echt wel lekker.

Fjallräven in Rome

Na de lunch verzamelde we weer en gingen naar het monument van Victor Emanuel II. Hier stond een prachtig en vooral heel erg groot beeld van Victor Emanuel || . We bleven hier wel een tijdje en hadden dus genoeg tijd om rond te kijken Voordat we weer verder zouden gaan. Hierna bezochten we nog een aantal dingen en daarna hadden we anderhalf uur de tijd om te gaan shoppen! Dat lieten wij ons geen 2 keer zeggen en zijn de winkelstraten snel weer ingegaan.

zonlicht

Natuurlijk moest er ook gewoon weer een ijsje worden gehaald. In een super leuk ijssalonetje heb ik weer een heerlijk ijsje gehaald. Deze ijssalon had niet alleen heel veel keuze in ijs maar ook in Macarons. Er stond een toren met allerlei verschillende kleuren en ik vond dit er wel zo leuk uit zien dat ook daar natuurlijk een foto van genomen moest worden.

Gelato in Italië Meeuw in Rome

Ik had niks speciaals gekocht op wat souvenirtjes voor thuis na. Wel hebben we van alles bekeken en gewoon lekker rondgelopen. Na die anderhalf uur verzamelden we allemaal weer op een plein waar we te horen kregen dat we zelf ergens mochten gaan eten. En dat hebben we natuurlijk ook gedaan. We hebben ergens een leuke pizzeria opgezocht en hier HEER-LIJK-E pizza’s gegeten. Toen we weer terug liepen naar het plein kwamen we langs één van die winkeltjes waar ze van die heerlijk standaard Roma truien verkochten. En toerist dat ik ben heb ook zo’n leuke trui meegenomen omdat het ook al aardig was afgekoeld.

Pizza restaurant menu Rome

Dit was dan al weer onze laatste dag in Rome maar het was wel een hele leuke laatste dag! Ik hoop ook echt dat ik ooit nog een keer terug kom in Roma. Dat moet ook haast wel ik heb niet voor niks dat muntje in de Trevifontein gegooid natuurlijk! Het was een reis die ik niet zo snel ga vergeten en waar ik heel veel leuke foto’s heb kunnen maken.

Ben jij al wel eens in Rome geweest? En wat vond jij ervan? En als je er nog nooit bent geweest zou je nog graag eens gaan?

Ik ben heel benieuwd dus laat het vooral achter in de reacties.

Liefs,

Roos